![]() |
Tak, tak, wiem ze większość Afrykancow to prawicowcy :)
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tymczasem w Bydgoszczy a'propos dzisiejszego dnia i WOŚP http://bydgoszcz.wyborcza.pl/bydgosz...-dla-wosp.html |
Cytat:
I co mi Pan zrobisz?! Chciałem również zwrócić uwagę na fakt, że w kontekście wyjazdu do San Escobar sytuacja polityczna może mieć wpływ na bezpieczeństwo. Dlatego właśnie aluzje polityczne pojawiły się w dyskusji. |
Cytat:
Znów przyszły złote czasu dla satyry i kabaretu :) |
Cytat:
Kiedyś Lupus mi wytłumaczył jak to jest z bezpieczeństwem w krajach jak San Escobar - trzeba trzymać się z daleka od większych miast. tam gdzie ludzi mniej, tam bardziej się zazwyczaj szanują. Tak trzeba kombinować, żeby wieczorem nie znaleźć się w El Dupie :) |
Z San Escobar jest ten problem, że jak znajdujesz się z dala od większego miasta to jesteś już poza granicą kraju, pozostaje się trzymać Białych Plaży Esperalu...
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Dżizas! Koordynatorka ochrAny demokracji w SE przedstawiła ostatnio program zmian, które mają odmienić codzienność Saneskobarów. Podstawowy postulat brzmi: WEED don't want no prohibition in Geneza!!! Co więcej, narodowa waluta SE ma się umocnić na skutek racjonalnego gospodarowania środkami przez społeczeństwo. Załącznik 68342 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:01. |