![]() |
Dobra relacja, dzieje się.. Czytam więc pisać proszę! :P
|
Mam kumpla co najpierw zabiera się za wyprzedzania TIRa przez 5 minut a potem w połowie TIRa nagle się rozmyśla i po hamulcach..! :D
Już nie jeździmy razem bo jak z przodu jest to jw a jak z tyłu to po dwóch TIR'ach już GO nie widzę w lusterku. |
jak na ironię też na własne oczy widziałem taki przypadek, niewiele przed zakrętem tira wyprzedza jeden moto a drugi pakuje za nim gdy nagle ten pierwszy heble a drugi ładuje mu się w tłumik... na szczęście nikt orła nie wyciął a skończyło się na przemieszczaniu tłumika w pierwszym i rozwaleniu chłodnicy oleju (GSXR jezcze olejak ) w drugiem.
|
Wszystko się zgadza, że jazda w grupie to jest sztuka, ale ... ten Tir stał na poboczu :Sarcastic:
|
Jazda w grupie tak z moich doświadczeń 3-4 moto, chłopy z jajami, sama przyjemność..Moich innych trzech kumpli wystarczy ze ten przede mną ruszy leym palcem prawej ręki i wiem co zrobi i idę za nim jak w dym! Pojemność moto drugorzędną sprawa.. kumpel na TA 650 daje rade za 990, i dl 650 tez nie odstaje..
Sorki wzięło mnie na wspominki z latania w sezonie..tęskni się..:( |
A były jakieś miłe niespodzianki?
Trip mega wyczerpujący, sytuacje którymi obdzieliłby kilka wyjazdów. Kłóciliście się? Pisz Henry, pisz |
to już tak zawsze będzie, że przychodom myślą ...o Boże jest kolejny odcinek :)
pozdrawiam i czekam |
Cytat:
Kłóciliście się ? Nigdy ... ani razu ... dziwne co ? :D |
henry jedziesz dalej ... góry coraz wyższe to i przygody pewnie będą lepszej klasy :)
|
Dawno nic się tu nie działo, henry czekamy! :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |