![]()  | 

Dobra relacja, dzieje się.. Czytam więc pisać proszę! :P 
	 | 

Mam kumpla co najpierw zabiera się za wyprzedzania TIRa przez 5 minut a potem w połowie TIRa nagle się rozmyśla i po hamulcach..! :D  
	Już nie jeździmy razem bo jak z przodu jest to jw a jak z tyłu to po dwóch TIR'ach już GO nie widzę w lusterku.  | 

jak na ironię też na własne oczy widziałem taki przypadek, niewiele przed zakrętem tira wyprzedza jeden moto a drugi pakuje za nim gdy nagle ten pierwszy heble a drugi ładuje mu się w tłumik... na szczęście nikt orła nie wyciął a skończyło się na przemieszczaniu tłumika w pierwszym i rozwaleniu chłodnicy oleju (GSXR jezcze olejak ) w drugiem. 
	 | 

Wszystko się zgadza, że jazda w grupie to jest sztuka, ale ... ten Tir stał na poboczu :Sarcastic: 
	 | 

Jazda w grupie tak z moich doświadczeń 3-4 moto, chłopy z jajami, sama przyjemność..Moich innych trzech kumpli wystarczy ze ten przede mną ruszy leym palcem prawej ręki i wiem co zrobi i idę za nim jak w dym! Pojemność moto drugorzędną sprawa.. kumpel na TA 650 daje rade za 990, i dl 650 tez nie odstaje.. 
	Sorki wzięło mnie na wspominki z latania w sezonie..tęskni się..:(  | 

A były jakieś miłe niespodzianki? 
	Trip mega wyczerpujący, sytuacje którymi obdzieliłby kilka wyjazdów. Kłóciliście się? Pisz Henry, pisz  | 

to już tak zawsze będzie, że przychodom myślą ...o Boże jest kolejny odcinek  :) 
	pozdrawiam i czekam  | 

Cytat: 

Kłóciliście się ? Nigdy ... ani razu ... dziwne co ? :D  | 

henry jedziesz dalej ... góry coraz wyższe to i przygody pewnie będą lepszej klasy :) 
	 | 

Dawno nic się tu nie działo, henry czekamy! :D 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:32. |