![]() |
Cytat:
W swojej RD03 zastosowałem dwie tulejki z przodu oparte na powiększonych dwukrotnie podkładkach fi 6 mm i wzmacnianych 8,8 śrubach fi 6 mm gdyż taki idą do dolnej półki. Natomiast celem usztywnienia z tyłu półki zastosowałem płaskownik mocowany do błotnika oraz pod mocowanie przewodu hamulcowego (teraz zmieniłem przewód na całościowy w oplocie i jest super) nadmieniam, że nabyłem błotnik od Yamahy YZ450f. Pozbywając się oryginalnego błotnika z blachą stabilizującą golenie amorka musiałem usztywnić golenie podkową wygiętą z kwasowej rurki 12 mm. Przy hamowaniu bez usztywnienia kierownica truchę ucieka ale mam przecież jedną tarczę. Teraz o wiele lepiej i pokuszę się chyba jeszcze o drugą podkowę. Pozdrawiam |
Mam do sprzedania do AT mocarne mocowanie podwyższające, przykręcane do dolnej półki oraz błotnik, wiadomość na priv
|
Mam takie samo mocowanie jak Dominik notabene obydwa robiłem jednocześnie ;) mocowane do dolnej półki z czarnym błotnikiem od kata a dodatkowo z uchwytem do halogena na błotniku jutro porobię fotki ale do sprzedaży będzie za jakiś miesiąc jak sie ogarnę ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:40. |