Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Dlaczego lubię Nową Afrykę (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=25266)

Daroo 24.11.2015 18:13

Panowie przekazcie sobie znak pokoju !!!

mdxmd 24.11.2015 18:14

:D:D

ech.... a nie można było tak zamiast varadero... co za ciota przejęła stery hondy od 2000r. bo i stare gs'y by robili.... no i kasetę można by kupić a tak jakieś cuda made in monster porobili także hondziarze brak konkurencji to i dla drugich klątwa bo firma się rozwija i głupoty im do głowy już przychodzą ....

hej!

QrczaQ 24.11.2015 18:22

Cytat:

Napisał borys609 (Post 457898)
Rambo, troskliwie zapytam, czy aby w dzieciństwie jakiś złoczyńca na motorze bmw "ze skrzydełkiem na baku" nie wjechał Ci w kołyskę, że taką zaciekłą nienawiścią do nich zioniesz? A skoro miał "skrzydełko" to może jednak jakiś "hondziarz" był? :)
Masz jakieś lęki nocne w kierunku bawarskiej marki? Może Cię jakiś forumowicz forum BMW sromotnie oszukał, wydupcył w krzakach? Podziel się z nami, na pewno znajdzie się jakiś uczony medyk, co w temacie zaradzi...
Spisek węszysz? O matko i córko, tego jeszcze chyba nie grali... :)

Pomijając fakt czy nam ktoś coś "każe" czy "karze", to sam napisałeś właśnie posta zupełnie bez sensu i to w dodatku kompletnie nie w temacie, który brzmi, przypomnę: "Dlaczego lubię Nową Afrykę".

O!
A ja dodam, że lubię Nową Afrykę (żeby nie było OT), bo ma fajny znaczek na baku, coś jak skrzydełko czy coś... :)

Borys, chcialbym cie zobaczyc jak dyskutujesz w takim tonie np. na spotkaniu FAT. Na zywo. Bez klawiatury. Peace bro.

PS. Ja mam tez BMW... choc strasznie nie lubie. Heble beznadziejne, zasias jak z wozu drabiniastego, miota ten dyfer na lewo i prawo. Ale w koncu to legendarna R80G/S PD. Sentymentalny chyba jestem :Thumbs_Up:

rambo 24.11.2015 18:49

Borys, bohaterze zza monitora, obrońca ucieśnionych, umysłów :))

Przeżyłem nie takich trolli, ale dowiaduj się :at:

borys609 24.11.2015 18:49

Peace!

Louis 24.11.2015 18:51

Dziewczyny, za chwilę popadniecie w jakiś religijny fanatyzm. Nie może być tak, że wszelka krytyka "kultowej" będzie na tym forum zakazana, tylko dlatego, że to jest forum FAT. Zalatuje to trochę Koreą Północną.
Gdzie Borys ma szukać konstruktywnej, pełnej rzeczowych argumentów, odpowiedzi na swój punkt widzenia jak nie tu?
Sam na forum KTM-a narzekałem i wytykałem słabe strony LC8, na forum Vstroma, czepiałem się DL-a (niesłusznie zresztą) jakoś nikt tam histerycznie nie reagował.
Mam wielki sentyment do Hondy ale też nie jestem ślepy na niedoskonałości nowego modelu. Borys tylko przypomniał jakie były oczekiwania na TYM forum względem nowej AT. Faktycznie bywały "różne". Ok trzeba przyjąć to na klatę i cieszyć się z tego co jest. Nie ma sensu obrażać się na fakty. I na Borysa. :)

zbys 24.11.2015 18:52

Cytat:

Napisał QrczaQ (Post 457902)
Borys, chcialbym cie zobaczyc jak dyskutujesz w takim tonie np. na spotkaniu FAT. Na zywo. Bez klawiatury. Peace bro.

PS. Ja mam tez BMW... choc strasznie nie lubie. Heble beznadziejne, zasias jak z wozu drabiniastego, miota ten dyfer na lewo i prawo. Ale w koncu to legendarna R80G/S PD. Sentymentalny chyba jestem :Thumbs_Up:

No a Kolegi to już chyba nikt nie zrozumie, ma GS-a, jeździ Ktm-em, a wychwala AT....jak to....albo-albo :haha2:

ŁukaszBIA 24.11.2015 18:58

Żaden z krytykujących jeszcze nią nie jeździł. Fachowcy..

rambo 24.11.2015 19:01

Dziś były pierwsze jazdy w Polsce.
Dla pracowników salonów.

Były też Tigery i Giejesy 800, duża buma, 1190ADV i Afryka 1000 wypadła rewelacyjnie !

Ale może np Karol z Honda Plaza sam coś napiszę, zaanonsowany ;)

Lepi 24.11.2015 19:16

Uważam, że tytuł nie oddaje emocji. Powinno być "Dlaczego kocham afrykę".

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54.