![]() |
Diverek cszy możesz podać na siebie jakieś namiary aby mozna było trafić jak juz się będzie w okolicy?
|
Cytat:
|
Ziarko,Uważaj na pomarańczowy namiot Dubela w wiosce moto ,czas tam leci inaczej :D
Sołtys ,przecież jak Ktoś ma mniej jak 6 promili to trzeźwiutki jest :haha2: Ja w tym roku raczej w motowiosce,pytanie mam do samotnych jeźdzćów,potrzeba ze trzy/cztery plecaczki wprowadzić na wioske,dziołchy motocyklistki ino pociągiem przyjadą,no może jedna ze mną |
Będę sam wiec jak by co to jedna wprowadze ;) namiot jest pomarańczowy ale, ale ... punktem rozpoznawczym jest pomarańczowy parasol, w sumie on już ma kolor bliżej nie określony. Dawajcie znać ile miejsca trzymać. Będę na polu od wtorku.
Pozdro |
Dubel ,na Ciebie liczyłem ofkors :D
No ze dwa/trzy miejsca bym wstępnie zarezerwił :bow: rozumiem,że Twój mobile PL czynny :beer2: |
Czynny ;)
|
Bede od czwartku.W koncu trzeba sie integrowac.
|
Ravi,a kiedy te "motocyklistki" przyjadą? My jedziemy w środę, też na motowioskę tym razem. Prawdopodobnie w 3 lub 4 motoory.
|
Dubel, w takim razie ja w swoim imieniu proszę o miejsca na 3 namioty
|
"Ja w tym roku raczej w motowiosce,pytanie mam do samotnych jeźdzćów,potrzeba ze trzy/cztery plecaczki wprowadzić na wioske,dziołchy motocyklistki ino pociągiem przyjadą,no może jedna ze mną"
Będę od środy i jedną osobę mogę wprowadzić nie ma problemu - jak coś to pisz |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:43. |