![]() |
pękne Wasilu, masz talent :)
|
Wasil. Czy ta opowieść oznacza, że rajd wychodzi z krzaków i jego nowe hasło to"sranie w łopianie"?
|
Cytat:
otóż po tym jak on sam teleportowal się w łopian i zajął "pozycję na belce" będąc na etapie wyjścia z progu" jego oczom coś się ukazało. Jakoż wzrok był jeszcze nie ostry a obraz rozmazany dostrzegł niewielką postać z lekka wpadając w odcień czerwieni. Pomyślał se tylko jedno Matko Boska z którego kolwiek bądź obrazka ratuj! Nadmiar złego ta postać rzekła do jego samego Babciu babciu dlaczego masz takie duże czerwone oczy? Czując z lekka dyskomfort psychiczny szybkim ruchem poprawił celulit na rzesach i stanowczy głosem rzekł Bo sra... co?! Babciu? Jaka Babciu?! i w tym momencie tajemnicza postać niczym bańka mydlana znikła z tego świata... Po 2 sekundach intensywnego myślenia mam to te Lubliniaki i ich termosik z paliwem rakietowym daje takie fazy! Cała ta sytuacje skwitował tak "Jak ja nie cierpię pić wódki :D" Jaki z tego morał "Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilosciach" |
a potem było:
- stary budź się, zasrałeś cały namiot |
Piękna proza Wasilu.
|
Hmmm musi na Rajdzie zrobimy kankurencję na najlepszą historię z Damą Trytytkowa :)
|
Z tego co wiem to tak bedzie:https://www.facebook.com/RMotoSerwis...51516598293870
Po kolei dla wszystkich ,przynajmniej troche czesci zamiennych pojawi sie na rynku wtornym he,he... |
Na górze trzeba dwóch z siatką i trzeciego z papierem.
|
1 Załącznik(ów)
Nieładnie samemu się zgłaszać do swojej propozycji konkursu, ale fotka nie jest mojego autorstwa.
|
No ładnie, wyglądasz Seba jakbyś miał już wódę za sobą a teraz spokojnie czekasz na R. Ładna propozycja ;]
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |