![]() |
To ja może zaczne tak. Na forum z chętnych jest pare osób ale nikt poza mną i Spławikiem nie zdeklarował się na 100% Ja też od początku obstawiam opcje BUS (do Itali lub do Hiszpani) A Spławik że motorami :oldman: ;)
Ale jedno co Nas różni od tej opcji to termin. Przed chwilą miałem już założyć nowy wątek o nazwie Maroko, ale kwiecień 2009 :) Więc zanim założe nowy wątek. Maj to dobry termin ale maj już są plany na Turcji i Iran wiec topo moroco kwiecień i to początek. Zapytam na spokojnie zatem: Czy są chetni na kwiecień :oldman: ?? |
Niestety w kwietniu nie dostane urlopu, moja dziewczyna również. Innych możliwości brak, jedynie maj pozostaje. Ramobo na jak długo planujecie pobyt w Marocco, profilaktycznie pytam ?
|
Z dojazdem całość licze na dwa tyg. czyli do 10 dni na miejscu.
Ostatnio znajomi lecieli do Barcy z Warszawy za 250zł w dwie strony. I to przy tak wysokim kursie euro :oldman: Ale Barca to jeszcze od chuuusteczki drogi do Algecieras |
Moja siostra ostatnio leciała do Malagi za 700 zł w obie strony, a to rzut kamieniem od Algecieras.
|
OK. 700zł nie tragedia. Podpytaj jak możesz czy to vizir, omo liposytem czy jakieś inne tanie środki (linie ;) )
Pozdro 750V |
Szukajcie polaczen do Jerez. Tak kilka lat temu bylo najrozsadniej. Z Barcelony do Algeciras to niestety niemal 1000 km.
|
Dzięki Sambor :oldman:
|
Cytat:
|
no to jest nas wiecej :oldman:
|
OK, samolot do Malagi zmieści sie w 700zł. Z Malagi do portu jeszcze 150km ale to już formalność.
czyli 5 osób to 6000zł w dwie strony. Teraz jakby wysłać kogoś z PL kto by nam zawiózł tam motory..? Może Kajetan..? ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:12. |