![]() |
Dzieki za linka, ale mam do niej z 600km :( Pomysle! Cena dobra!
A ta 650 z Nakla ktos widzial? Kamyk |
Pomyśl o TT. Zawias już ok, silnik ze sporym zapasem (sam porting głowicy daje tyle, że motocykl robi się nie do poznania), części w brud, ew. remonty tanie. Takie 600km to ja na ślepo jechałem po mojego zgruzowanego XTka. Nawet 650km ;) Chwilami chodzi mi po głowie, czy nie ustrzelić takiej jak z linka i zrobić z niej wyprawówkę, bo brak zawiasu i waga XTeka poważnie mi przeszkadza jak jeżdżę z pomarańczowymi :Sarcastic:
|
Juz raz jechalem po Dzika 800km i sie oplacalo :) ale teraz czasowo zle stoje :( nie mam po prostu kiedy i dlatego musze sie ograniczac do mniejszych promieni.
Kamyk |
:drif:
|
Pomyśl o TT. Zawias już ok, silnik ze sporym zapasem (sam porting głowicy daje tyle, że motocykl robi się nie do poznania), części w brud, ew. remonty tanie.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Z tymi częściami do TT wcale nie jest tak różowo, jak ja szukałem to nie było ani szybko ani tanio, ale miało być dobrze..mowa o TTR/RE |
miałem między nogami dokładnie ten egzemplarz...
nie jest to DRZ400E ale zawiecha o niebo lepsza. Polecam ! |
Niestety ta cena trocha za wysoka dla mnie :(
Szukam dalej. W DE znalazlem kilka DRZ-E wiec zobacze co z tego wyjdzie. Kamyk |
Ten wątek został raportowany przez użytkowników.
koledzy jak wiecie utrzymanie forum kosztuje dlatego też Handel na forum jest dozwolony ale po dołożeniu się do utrzymania forum. W tym celu szukasz tematu składki i postępujesz jak tam pisze. Jesli chcesz poinformować o swojim motycyklu czy czymś innym napisz priwa nikt oprócz odbiorcy nie bedzie tego czytać to nie będzie tego raportowania nie a że stało sie jak sie stało to bez gwiazdy oferty w tym wątku łapią ostrzeżenie a posty zostaja ukryte |
Ja pierdziu... to wrzucanie 30u zdjęć dziennie o połamanych beemkach czy kateemach nie jest traktowane jako permanentna antyreklama, a wrzucenie jakiegoś ogłoszenia z rzadkim sprzętem w niespotykanym w tym kraju stanie to zaraz handel i ban?? No jak tu pisać... jak żyć ??
|
Jakie oferty, właściciele przytoczonych aukcji pewnie nawet o fakcie ich przytoczenia na jakimś tam forum afryki nawet nie wiedzą, no chyba ze to wyszuka się w google.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:37. |