![]() |
Czekajta na filmy, coś tam się zmontuje :D
Dziś jeszcze dorzucę na picasę zdjęcia od Norbiego :) |
Dzięki Zaczekaj , dzięki fotom wiem że zjarała mi sie jedna żarówka w przednich lampach:D
|
Mam wielką nadzieję że główni organizatorzy "RAMONEZA" i foto-reporterka "ZACZEKAJ" będą dalej kontynuować tego typu spotkania czyli- nagle i bez planu:)
W tym sezonie pewnie lipa ale na wiosnę ...:drif: |
chciałbym tylko zauwazyć, że na zone breslau imprezy w formule "nagle i bez planu" są proponowane w częstotliwości sporej od kilku lat ;)
|
Boją się ludzie dołączać, Zone Breslau to jak nazwa obozu jenieckiego ;)
|
Wyrażam nieśmiałą nadzieję, że to co się tu wyprawia nie zaniknie i będzie solidną konkurencją dla "Lajtowych Off-ów", czy to "Jurajskich", czy to "Beskidzkich" :
Cytat:
|
Główni Organizatorzy to zbyt dużo powiedziane,my po prostu rzuciliśmy hasło,daliśmy jakiś termin i to było wszystko
Organizatorem tam był każdy ,super że przyjechało kilkoro desperados którym trochę połamanego plastiku i kilka rys na lakierze nie przeszkodziło w dobrej zabawie. Z racyji tego że dopiero jest końcówka lata,a piękna złota jesień jest chyba do latania najlepsza,myslę żę jeszczę raz się spotkamy na podobnym wypadzie. Pozdrawiam |
Cytat:
A tak na poważnie:Podobała mi się atmosfera pierwszego wyjazdu i ...tyle;) |
Cytat:
I to jest w tym piękne:D Co nie zmienia faktu że ktoś te hasło i termin musi zaproponować;) |
:dizzy:Podziękowania dla Ramonezy za pomysł,naczelna redaktor wyprawy Zaczekaj, jak zwykle spisała się na medal.Dzięki wszystkim za towarzystwo i pomoc w podnoszeniu motka z gleby,ale jak jest off to straty wliczone.Misza dobrze to określił:motor ma jechać nie wyglądać!:at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:40. |