![]() |
Fox comp 5 kiedyś przymierzałem i dość szerokie w łydce były.
|
|
Sneer poproszę o opinie dot. Forma ADV Low !! Masz już chwilkę te laczki a moje Axo po dzisiejszym powrocie z Bałkanów nadają się tylko na śmietnik więc szukam alternatywy - muszą być low bo łydeczki mam jak baletnica z Teatru Balszoj i nawet szerokie gumofilce nie wchodzą. Napisz coś co już się o nich organoleptycznie dowiedziałeś - będę zobowiązany:bow:
|
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
Po przeczytaniu wątku i zasięgnięciu innych opinii (nie patrząc na cenę) można wywnioskować, że w teren najlepsze są Sidi Adventure 2 lub Alpinestars Tech 10.
Czy mam rację? |
Nie wiem czy są najlepsze w teren, ale na pewno porównujesz buty turystyczne (czy adventure) do mx. Odopowiednikiem Sidi Adventure w Alpinestars będzie Toucan.
|
Tak dla potomnych ... Forma ADV dla mnie BOMBA - mega wygodne i jak na razie solidne buty. Wersja Low dla tęgołydkich idealna - mam właśnie takie i jestem bardzo zadowolony - taki kompromis pomiędzy nibyenduro a turystykiem. Dzięki Sneer za opinie, które przekonały do zakupu !! Jedyna "wada" wymagająca przyzwyczajenia to grubsza podeszwa i "wysoki"przód buta gdzie trzeba przyzwyczaić się do innej zmiany biegów albo przestawić dźwignię - polecam te ciżemki do turystycznej a nawet codziennej jazdy !! Ja odkupiłem nietrafiony prezent za 400 zł. więc jestem jeszcze bardziej zadowolony. UWAGA - w/g mnie trzeba mierzyć w nr wyżej niż codzienne trzewiki, numeracja nieco zaniżona.
|
Są fajne, ale mają minus - w deszczu łykają wodę. Nauczyłem się tym nie przejmować, bo folia do owijania plus ruskie grzałki suszące pomagają, a trzewiki są faktycznie bardzo wygodne i do jazdy i do łażenia.
|
czy ktos ma lub moze sie wypowiedziec o butach Forma TX terrain?? poszukuje czegos do ciorania w krzakach,poligonie itp. na codzien uzytkuje Sidi ADV2 i troche szkoda mi ich tak katowac ;) ktos cos???
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |