![]() |
Przyjechałem prawje ostatni,wyjechałem rano chyba pierwszy,dotarłem cały.
Impreza mocno ,,zakrapjana,, Pozdrowienia dla Lubelszczaków i reszty trzody. Trzymam kciuki za stopę Parysa. Kurs parkowania w namiocie -chm pomyślę (czyj bęzie namiot?) -generalnie klawo jak cholera - do zobaczenia |
My też dobrze się bawili i chcieli serdecznie podziekowac organizatorom i wszystkich trzodownikom.
Kilka fotek z rajdu: https://picasaweb.google.com/rafal.f...PumkbjmrbnPEg# |
Ja też dotarłem do domku bez problemów :) Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Rajdzik bardzo fajny :) Pozdrowionka i do następnego rajdu :)
|
Podlasiaki pokazali jak się bawić i sie nie pozabijać. Fajnie że Wam się jeszcze chce bez zbednej komercji:) Zdrówka dla wszystkich:) Bartek dzieki ze wstrzymywałeś gazy przez całą noc..oby cię brzuszek dzis nie bolał:) Co z Parysem?? Stolyca odzywać się co z koleg ą!!!
|
Parys odwiedzony w drodze powrotnej, ma już buta enduro. Około środy będzie wracał do Warszawy. Trzyma się chłop, poinformowałem go oficjalnie, że nikt go żadnym wyczynem nie przebił :D.
Popierdolona ekipa spod znaku jazdy na azymut dojechała do Babilonu po 10h jazdy, Rajd Podlaski zakończyła lansem pod kolumną Zygmunta. Jesteście wszyscy nieprzeciętni :). Dzięki! |
Impreza w pytę, dzięki wielkie onanizatorom i wszystkim za wspólną zabawę. Jeszcze dochodzę do siebie.
aha, rajd też był zajebisty do następnego pozdro |
3 Załącznik(ów)
Chwilę wcześniej przed lansem pod kolumną odbył się pokaz gołej dupy w McDonaldzie na Świętokrzyskiej, kto był ten widział i zapamiętał!
Powrót był przecudowny, podziękowania dla ekstra ekipy! Wideło postaram się udostępnić "wkrótce" ... Pozdro, Złom |
Powrót z Wami NIE BYŁ do dupy :).
|
z drogi powrotnej do stolicy:
'i kolejna godzina, bloto, gnoj, bloto, szczyny, bloto, gola dupa, bloto, czisburger, bloto. powoli przekonuje sie do blota.' :at: |
Od 10min jestem w domciu........ Dzięki za zaje....... impreze.
|
jo tyz w domu jest.... impra byla zaje.... no fajna gdy by nie ten kwas tzn aku to by bylo wszystko oki... dzieki za impre i pozderki dla organizatorow ps.podziekowania tyz dla tych co mi pomogli z tym kwasem...
|
Ja też dotarłem.
Dla ekipy z PODLASIA: Dzięki wielkie za organizację. Za gorącą wodę za klimat toalety miejsce namiotowe i to że mogłem przypomnieć sobie stare dobre czasy. Pozdrawiam wszystkich których spotkałem na swojej drodze miło było jak zwykle szkoda tylko że piątku wieczorem tak niewiele było. Za łofa Babo senkju. PARYSIE wracaj do zdrowia. Tego życzę ja z ekipą podkarpacką dla Ciebie |
A co jest z Parysem? Bo tak wszyscy mu życzą zdrowia?
|
Wróciłem wczoraj i padłem na ryło.:dizzy: 3 dni permanentnego off'a w gnoju, błocie, piachu, urynie, deszczu, słońcu...zajebiaszczo. Stopy mam odparzonę od mokrych butów, klocki z tyłu mi się skończyły w sobotę, Afra jest z 10kg cieższa od błota, a krecika uwolniłem dopiero po 3dniach. :rolleyes: Końcówka w Wawie nie do pobicia. Szacun dla Ani, dała radę. :D Dzięki pojeby za wspólną drogę (a chcieliście wracać ancfaltem :haha2:) i dzięki ekipie Spodlasia za zajefajną imprezę. :bow: Jestem na następnej obowiązkowo. :Thumbs_Up:
Złom, filmik ma być lepszy niż poprzednie. :drif: :D :Thumbs_Up: Parys się wyliże, gębę miał uśmiechniętą wczoraj. ;) |
Kilka fotek od nas https://picasaweb.google.com/kaarrll...laski68052011#
:kumbaya::zdrufko: |
Impreza niesamowita, a sobotnia trasa super.
Dziękuję wszystkim i do zobaczenia na kolejnym podlaskim. |
Najepka i dzida do odcinki... łaaaaaaatatatatata:rules:
Serdeczne dzięki za gównianą drogę powrotną dla ekipy finiszującej pod Kolumną wśród niebieskich diod i plastiku - jedzących na kolację cheeseburgery zamawiane dupą! Jesteście pojebani:D |
Przyznawać się kto zgubił sexy bluzeczkę, termiczną znaczy się, po rozmiarach sądząc męską.
Ps. Dzięki za zabawę i :at: Ani i Gałce szczególnie :Thumbs_Up: |
Hej,
wielka dziękówa za wiosenna orke i wieczorną potupaje. ps. z tego miejsca chciałem pozdrowić lokalnych Gnojnych farmerów |
Dotarliśmy wczoraj cało. Trochę czasu zajęło nam rozgrzanie kości, ale wszystko ok. Wielkie dzięki za fantastyczną atmosferę, przednie menu - smalec + słoninka z lubczykiem+ogóry + chlebuś niemal domowy....mniam. Szczególne podziękowania dla "bar-teamu" za zagrzewanie nas nie tylko do konsumpcji, ale również do tańca.
Jak zawsze miło było zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze. Pozdrawiamy. Lena i Wojtek |
Kilka fotek
23 Załącznik(ów)
Kilka fotek..Podlasie ma swój klimat.. Cała ściana wschodnia..W Grodźcu tego nie znajdziemy...Ale Wasil ma w ryj...dwa razy tam byłem i zawsze leje...Trzeba coś z tym zrobić na przyszłość:mur::mur:..Z powodów oczywistych Rambo został oszczędzony....:D:D:D
|
1 Załącznik(ów)
Dzięki za imprezkę :D
Zostało kilka koszulek, jeśli ktoś jeszcze reflektuje to dawajta na priv. |
wielkie dzięki wsiem biesiadnikom,bylo przezabawnie i przemiło ,ino wszyndzie czuje bimber i śnią mi się ogórki
|
1 Załącznik(ów)
|
|
to była " Podlaska Masakra Ręczną Siekierą "
Parys wracaj do zdrowia , Twoja Afri bezpieczna :Thumbs_Up:. Wszystkim podziękować za zajebiaszczom zabawę , odpowiedni klimat stworzyliście Wy wszyscy, my Wam tylko zapewnili ku temu warunki :D . Dzięki za cierpliwość na offie :at:, za brak linczu w piątek z powodu braku muzy elektronicznej , bo gitarra przy ognichu była elegancka :) i za inne takie tam tyż dziękować, że fajnie było i w ogóle. Chce mi sie wiecej :D:D:D. "...a nu jaho ... kultura musi być ..." :Thumbs_Up: |
Mam w posiadaniu czyjś pas nerkowy, info na priv.
Natomiast poszukujemy kompaktowego aparatu cyfrowego CANONA, jeden z zespołów gdzieś zagubił. |
Ja mam kubek Maćki.
|
tyn pas to plakowy...
|
cholercia, było chyba za ostro na imprezie:D , po przebudzeniu właśnie stwierdziłam, że w pokoju dalej jedzie wódą :dizzy:
fotki wrzucę jakieś wieczeram |
W naszym samochodzie znalazło się też sporo zdobycznych. Kilka swetrów, bluz polarowych, czapka nika niebieska, śpiwór (ze zdjęć wnioskuję że chyba złoma). Proszę się odzywać na priv ze szczegółowym opisem.
Olee |
Cytat:
|
a kubek Plaka jest u Ivi
|
Dokładnie tak, mam kubek Plaka, ale oddam go dopiero na jesiennym rajdzie :D - taki mały szntażyk!!!
Dopiero doszłam do siebie, dziękuję wszystkim którzy byli za stworzenie prawdziwie trzodowniczego klimatu, oraz za to, że nie było żadnych wpisów w Ksiedze skarg i zażaleń i że nawet Wam niby barszczyk i rosół smakował :) Fajnie było Wasze roześmiane, lekko zamroczone twarzyczki zobaczyć!!! Fotek mam od groma i ciut ciut!!! Ogladajcie i przypominajcie ;) https://picasaweb.google.com/Covax19...3X4PuMgYSWpwE# |
|
|
Ivi, swietne foty. dzięki
|
Wielkie dzieki Podlasiaki. Jesienia tez przyjade.
Nie znalezliscie gdzies mojej zielonej uszanki? Chetnie odbiore jesienia. |
1 Załącznik(ów)
Jak ruski telewizor! Po czem to takich kolorkow sie dostaje? :haha2:
|
dzieki za wspanialom zabawe wszystkim przybylym myslem ze zurek byl smaczny a muzyka taneczna ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=hGQhnGVIZ5c http://www.youtube.com/watch?v=wNw1f...eature=related |
Ekipa z okienka pełna profeska ...szacun za zorganizowanie tak fajnej imprezy i utrzymanie takiej trzody w dobrych humorach pomimo tak kurewsko pięknej pogody. :Thumbs_Up: Rambo poszedł na całość :) kto miał drobinę szczęścia mógł mieć majty Ramba na twarzy, kilku dostąpiło tego zaszczytu :) Wasil jak przystało na dyrektora zawsze z fasonem :)
|
Mordy moje - zajebiście było was widzieć! Szkoda, że nie zostałem do niedzieli.
Wygląda na to, że jako ostatni melduję się w domu. I qurwa przez tą siekierę dopiero teraz się wykąpałem. Pozdro dla podlasiaków i wszystkich, którzy pomogli za zimną krew i wszelkie akcesoria medyczne, które nagle nie wiadomo skąd się znalazły. P.S. teraz to i ja chyba się zapiszę do kącika ortopedycznego. |
Wracaj do zdrowia Parys!
Ps. jaja Ci nie zgniły :haha2: |
Witaj w domu Parys, zrastaj się chłopie :). Złom ma sporo materiałów, chwilę mu to pewnie zajmie, ale jak dokończy to na filmie będzie co oglądać. Zobaczysz co Cię minęło a i mycie buta się zarejestrowało ;).
|
Parys, Ty to masz rozmach... nich sie noga dobrze goi.
|
1 Załącznik(ów)
Parys. Zdrowia jeszcze raz. Martwiłem się o Ciebie bardzo ale po krótkiej rozmowie tel. już wiedziałem, że jesteś twardy gość z optymistycznym podejściem. To chyba podstawa w tej sytuacji.
Do grupy warszawskiej mam jeszcze pytanko. Chodzi mi o zdjęcie z leżącymi motocyklami, które wstawił złom. Krzyż w tle to zbieg okoliczności czy to tak celowo? Jeżeli celowo to co było na celu? |
Zgaduje:
-jedna afryka stoi na kołach a reszta leży..? :dizzy: -odnaleziono krzyż..? -czy ktoś przeżył..? |
Pytałem poważnie. Co to ma znaczyć?
|
Ot taka nowa świecka tradycja od czasu jak zaginął krzyż :D
|
Wasil.... Jesteś jakiś przeczulony..... To czysty zbieg okoliczności zapewne.... :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |