![]() |
Kot jest de best :)
|
Mrówa kapiszonie, ogarniaj foty i dawaj galerię Faceback ;).
|
Przyłączam się do grona zadowolonych po pachy! Zabawa była prawdziwie podlaska, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju a pojeżdżawa to Rajd w całym słowa znaczeniu. Moim okiem wyglądało to tak:
http://picasaweb.google.pl/atmotur/RajdPodlaski2010# |
MRÓWA!!!!!!!! Gdzie są zdjęcia???????? :D :D :D
|
Blondyna zdjęcia albo pokaż dupę! :D
|
|
|
I pewnie było tak...http://www.youtube.com/watch?v=Nm3L6VSZkqM
Tylko pozazdrościć! |
'gunther & the sunshine girls'- no w teledysku to były na prawdę niezłe girls...:)
|
Cytat:
Bendą bendą .... dajcie do doma wrócić :) :dizzy: Cierpliwości .... A dupę pokazałem ( odchłań czarną też :hehehe:) |
Cytat:
|
Proponuje za hymn jesiennego rajdu, przyjąć dzwonek co nas rano w sobotę obudził. Darecki może zapodasz jakiego linka gdzie to można ściągnąć :haha2:
|
Cytat:
Dariusz Misiaczku dawaj linka bo słoneczko wstaje :haha2: |
Ja już sobie ustawiłam :) Ale przyjemnie się wstaje :D
|
Cytat:
|
Noo, niezła balanga tam była:D
A ja tułam się po świecie Syria, Liban, Iran, a tam pełna prohibicja:(:vis: Ale przynajmniej ciepło było:) Podlaskie zakapiory Darek, Szymon, Cibor, a Wasyl to jakie ładne wdzianko ma:Thumbs_Up: Pozdrawiam, na następnej imprezie będę na pewno:) |
Cytat:
|
Cytat:
zdrowia |
Witaj w doma Zbigniewie ;D do wiosny zapomnim
|
Witaj Wasyl, znowu piękna impreza...:Thumbs_Up:
zdrowia |
Cześć Zbyszek. Fajnie, że wróciłeś cały. Nadrobisz następnym razem :).
|
cholercia, cały czas chodzi po głowie, że do wiosennego rajdu tak daleko.... a pic sie chce :D
|
Coś mnie dzisiaj podkusiło i zakupiłem styczniowy nr Świata Motocykli, przeglądam a tu....... relacja z Rajdu Podlaskiego organizowanego przez "Rolników-Kaskaderów". Tekst i zdjęcia FELINI
Gęba się cieszy, jak się wspomina wspaniałą imprezę. |
Mikłaz ? co Ty jebiesz ;)
hahahahaa |
Dajta zdjęcie!
|
Wasil serio serio,
miły aspekt, zwłaszcza że ostatnio nie kupowałem tego pisemka ponieważ moim zdaniem trochę się popsuło, a tu takie pozytywne zaskoczenie. A foto to Cibor na pierwszym planie i za nim cała tszoda. Niestety nie mam dostępu do skanera, tymczasowo. |
Cytat:
|
ja żonke wysłał do miasta powiatowego z przykazem zakupu. niech jej się uda
Felini masz w ryj. to my celowo w krzakach się kamuflujemy, żeby impreza była kameralna a on nas wysypał. już widzę na wiosnę - jak nad Morskim Okiem;) i ta piękna blond taterniczka ;D |
Dawać, dawać te foty :D A w ogóle to Mrówa dał gdzieś zdjęcia, czy do tej pory nas w konia robi?
|
Mrówa się gdzieś schował i fotek nie ujawnia. Trza by Wietsznego nasłać na niego...albo Mambę. :D
|
Gadałem wczoraj z Mrówą. Standardowa gadka - "spałem 15 minut w ciągu ostatnich dwóch dób, bla bla". Mówię Wam, przepił ten aparat gdzieś na mieście.
|
Jakby mniej dymał a więcej spał to by nie było problemu. :haha2:
|
Cytat:
|
hahahaa.
żonka jak to podlaska gospodyni wiejska spisała się na medal. artykuł ... no cóż. wiele nie ma ale dobre i to ;D zastanawiam się czy można wklejać. co na to redakcja SM. może niech felini się wypowie |
Jak są tam nasze gęby to wklejaj. Nas też nikt nie pytał ;)
|
racyja Lepuch
Felini- muszę jednak przyznać, że jesteś człowiekiem z taktem i wyczuciem. Dobrze że nie wspominałeś za dużo o rozrywkach wieczornych (walet żołędź) |
Cytat:
|
Wasyl, no gdzie te fotki? :D
|
jak to źle być zacofanym. czytam instrukcję aparatu co i jak zrobić. może do wieczora się uda
|
przeskanuj instrukcję i podeślij pomogę ;)
|
Cytat:
|
chyba raczej w pupcię
|
Nikt nie wrzuci tego artykułu? :(
|
Jak nikt się nie znajdzie to ja jutro zrobie foto i wrzuce, ale artukół taki zwykły, w sumie ok. ale bezpłciowy, foto niby też ok, ale nie pokazuje klimatu. Ogólnie miły alcent, ale też duże zaskoczenie że z kameralnej trolniczej imprezy wyszła grubsza biba z relacją do pracy krajowej.
|
5 Załącznik(ów)
udało się ale cała noc w plecy ;)
|
|
Cytat:
|
Ależ ta RD 03 fotogeniczna... :D Felkowskiemu flaszka się należy za promowanie jedynie słusznej imprezy...:)
|
Cytat:
Pomysł rajdu był prosty. Spotkać się w kilku chłopa w zielsku, łyknąć butelkę, podzidować, pogadać..... Wbrew założeniom zaczynają się dziać rzeczy, których nie było w planie. |
Dokładnie. Nie spierdolmy tego.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |