![]() |
Czołgiem!!!! Kaska przelana. Dopłata do domku Gizia i Sławka. :)
|
Gawron, namiot harcerski. Kasa poszla.
Jak mnie ktos przygarnie na dostawke to obiecuje nie chrapac!:spac: |
Wójcik, 1 osoba, namiot własny, 150zl,
pienieazki poszly mam nadzieje ze dojda. ;-) |
Gowacki; W ostatniej chwili
Przelew poszedł Namiot harcerski - 2 osoby |
Spoko, panowie, jutro zaktualizuję listę wpłat jak wszystkie przelewy dojdą. Oj, czuję, że się będzie działo.....:zdrufko:
|
I ja też. Zdążyłem przed północą. Namiot własny, dwie osoby. Przelew idzie.
|
ostatni! :)
namiot harcerski, 1 osoba opłata parkingowa, 1 motocykl :Thumbs_Up: |
Wygląda na to, że zwolni się jedno z 2 zarezerwowanych przeze mnie miejsc w ośrodku - motocykl kolegi prawdopodobnie nie zostanie zreanimowany na czas. Jeśli ktoś szuka 1 miejca w ośrodku - proszę o info na priv. Z tego co wiem, pokoje są czterosobowe.
|
to ja poproszę to miejsce w ośrodku jeśli można zamienić. Organizatorzy, można? :)
|
Witam.....
Mam z żoną i dzieciakami q.a problem z wyjazdem , który pojawił się po południu i nie idzie go przejść.Sprawa przyjazdu solo i zostawienia żony z dzieciakami na 3 dni też odpada . I nie chce mi się już q. nic pisać dalej Muszę sprzedać dwa miejsca w domku ,,rodzinnym" dla spokojnych Bambusów ............... Jak ktoś chce odkupić miejsca po cenie , obiecując spokój w domku Wasila ( będzie z dzieckiem i żoną w ciąży) będę wdzięczny .. a jak nie to trudno .... przepraszam Organizatorów za zamieszanie , ale do dzisiaj jeszcze byłem już myślami na zlocie....... na dobrej zabawie i miłym jak zawsze spotkaniu. Trudno ,,,,,,,życzymy dobrej zabawy ..... p.s. Jak coś too gg 2834613 lub fon na priva |
Zaklepane miejsca dla Mateo z dziecmi. Matek się z Toba skontaktuje na priv...
|
Witam,
podobnie do Nowego011 nie dam rady przybyć na rozpoczęcie. Żona w ciąży, miało być wszystko pięknie, ale niestety zaistniały jekieśtam okoliczności i wybrać się nie możemy... Jedno miejsce już podklepane, więc oferuję drugie, w ośrodku. Jakby co, proszę o info na pirv pozdrawiam, Konrad. |
Cześć - My, co już wiedziałem od dawna, z powodów rodzinno-zdrowotnych nie pojawimy się w tym roku na rozpoczęciu. Ale będziemy z Wami myślami !!! Pozdrawiam i życzę udanej zabawy.
|
Dobra, akurat można, jest Twoje, wyrównasz różnicę na miejscu.
Cytat:
|
Kurde. Problem może głupawy aleeee............. co jest na stanie pokoiku w ośrodku? nie wiem czy brać cuda jak ręcznik czy coś. Zawsze byłoby mniej zabierania z domu :mur:
Szerokości :at: |
Cytat:
|
Cytat:
:) |
Ma ktoś może namiar GPS na ony Ośrodek?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Szerokości :at: |
Panowie Rezysezy!
Jestem zywotnie zainteresowany zamiana opcji namiotowej harcerskiej na dach staly. Czy sa jakies szanse? |
Cytat:
50.03225 20.52617 Mam nadzieję , że to ten ośrodek za Borkiem ( wyspę widać );) |
Cytat:
|
dvd
Milej imprezy i jedzcie ostroznie :kumbaya:
|
Prawdopodobnie ostatnia okazja na załapanie się do ośrodka dla osoby, która jeszcze nie zdecydowała się na inną opcję!! Koledze padł motocykl i nie może dojechać w związku z tym mam do odstąpienia 1 wolne miejsce w ośrodku. Z tego co mi wiadomo jest problem ze zwrotem pieniądzy, za już wpłacony namiot, więc opcja raczej dla spóźnialskich, którzy nic sobie nie zarezerwowali, chyba, że chcą zapłacić x2 ;) Zainteresowanych proszę o info na priv!!
|
Cytat:
Tak naprawdę to chciałem życzyć upojnej zabawy. Zjem za Was wszystkich ziarenko ryżu :) Za każdego :D |
Cytat:
|
Przed kilkoma minutami zlitowali się nade mną w robocie i ok 12 :at: z Grodziska mam nadzieje że ktoś mnie przygarnie mam śpiworek i materac :)
|
Wróciłem:) generalnie musze sie zagrzac bo ledwo chodze.
Dzieki GSM!! poranny tekst "o k***a, mam zdjęcie z panną młodą" mnie powalił:D howg |
Ja też się melduję. Cała i zdrowa ekipa z podkarpacia :)
Dziękujemy za imprezę było bardzo fajnie. Do zobaczenia następnym razem. |
I ja chciałbym podziękować organizatorom, oraz strażakowi i Vooytasowi że pchali w sobotę moją padakę po placu:)
|
Fajnie było sie spotkać - nawet bez motocykla...
|
Podziekowania dla organizatorów za fajną imprezke
|
Było super, wielkie brawa dla organizatorów. Do zobaczenie następnym razem.
|
I ja pragnę podziękować organizatorom. Takiego wypasu to jeszcze nie było. Wielkie brawa za organizację, pomysły i dopięcie wszystkiego na ostatni guzik.:Thumbs_Up::bow:
|
WIEKLI SZACUN dla organizatorów :bow: :bow: :bow: było super:D:Thumbs_Up:
Dzięki dla uczestników, mam nadzieję, że wszyscy dotarli albo dotrą bezpiecznie. |
No to chyba czas na jakąś galerię dla tych, co na imprezie nie byli.
|
zlot super :bow: atmosfera pozytywnie miażdżąca :beer2:
dzięki wszystkim za wszystko... małe videło :dizzy: http://www.youtube.com/watch?v=gk7uzglED4A |
Fajnie było :)
|
Część WTA - Kazmir, Dzieju, Ferdek i Wujek dotarliśmy cało.
Wielkie podziękowania za gościnę i wspaniałą atmosferę:bow::bow::bow: Ps. W domu czekała miska gorącego rosołu.....jak dobrze jest wrócić do domu i zobaczyć wszystkich - zwłaszcza w tym dniu..........Trzymajcie się wszyscy jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie. Pozdr.... |
Ukłony dla organizatorów bo jest za co :umowa: :Thumbs_Up:
Impreza zajefajna dzięki za spotkanie i do następnego razu:at: Pozdrówka dla wszystkich!!!:D |
Elutka też melduje się z domu,
dziękuję Organizatorom za organizację, Uczestnikiom za uczestnictwo - wspaniale było znowu zobaczyć Wasze usmiechnięte facjaty - naładowałam "akumulatory" na nadchodzący sezon do zobaczenia :) |
Dołączam się do podziękowań za świetną imprezę. Na spotkaniu poznałem granicę swoich możliwości po czym, dzięki Kolegom Czarnuchom, kilkukrotnie ją przekroczyłem. ;)
|
Już jesteśmy w domciu. Było naprawdę fajnie. Podobała nam się traska i ośrodek. Powrót na początku w deszczu, ale później było ciepło i słonecznie. Podziękowania za wszystko
|
Cala grupa KIELCE (1x AT, 2 os) dotarla szczesliwie do domu.
Dzieki za super zabawe! |
Ty Puffie to wiesz co...
I ja też dziękuje organizatorom:) Autokaru nie było, zwiedzania Krakowa też nie, do kitu taka impreza i tak mnie nikt nie lubi:p pozdr. |
Melduje swoje przybycie...cały i zdrowy...choć zajebiście przemarznięty, do Berlina padał deszcz non stop :). Kolejne spotkanie na wysokim poziomie, organizatorzy dopięli wszystko na ostatni guziczek, pogoda wymarzona :), Słowacja piękna, nagrody niesamowite :) Już czekam na następne spotkanie.
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI |
pierwszy post w tym temacie pisałem na gorąco, troszkę jeszcze zaaferowany zajebistą imprezą i zapomniałem o jednej b. ważnej rzeczy, o której sobie przypomniałem przy rozpakowywaniu kufra.
jestem w posiadaniu aparatu fotograficznego który, to ktoś osierocił wczoraj po prezentacji i rozdaniu nagód, w dużym namiocie. właściciela proszę o kontakt na priv. |
Cytat:
|
I ja się melduje cały ale czy zdrowy to się okaże :)
Wielkie podziękowania dla organizatorów i uczestników. Bardzo się ciesze że mogłem wreszcie poznać was osobiście |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50. |