![]() |
pióro
cześć Koleżanko, niektórzy za możliwość jazdy retro motorkiem wiele by dali także się nie przejmuj i dziiidaaa...
|
Cytat:
|
Suchajcie dziołchy i kamraci :drif:
SkakAnka kupiła dominatora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bow::bow::bow: |
Cytat:
Super !!! :D Gratulacje!!! :Thumbs_Up: no to teraz dzida :at: |
|
Gratulacje! Dominatora widziałam na żywo bo z Szynszylem na oględziny przed zakupem żeśmy się wybrali. Chłopczyk cudny. Jakbym miała schronisko dla Dominatorów to sama bym go kupiła! Mam nadzieję że przyniesie tyle radości co mój!!!! :-))))))
Zapytajcie tego białasa czy nie potrzebuje w tej Mongolii towarzystwa styranego życiem czerwonego diabła? :-) ha ha |
Czesc Dziewczyny,
przyjmiecie trampkare do grona? :D |
Cytat:
z przyjemnością przyjmiemy złotą trampkare do naszego Lejdisowego grona :D ;) :p :D |
trampkara wita trampkare :) widzę rośniemy w siłę! pozdrawiam
|
Witam szanowne grono Lejdis :)
Rozpoczynam właśnie (wreszcie w realu) swoją przygodę z Afri. Na razie co prawda jako plecaczek, ale małymi kroczkami... :drif: W każdym razie przygotowania do sezonu czas rozpocząć. |
Witaj Rouge w Lejdisowym gronie :)
|
Ja również witam Rouge :)
Od plecaczka się zaczyna... a apetyt rośnie w miarę jedzenia... :) |
No właśnie już się nie mogę doczekać :at:
Nie ukrywam, będę potrzebowała waszego wsparcia, bo i odziać jakoś się trzeba, ale to jeszcze sobie poszperam tu i ówdzie :) |
Rouge :)
możesz liczyć na nasze wsparcie i rady ;) zarówno wybór motocykla i zakup odpowiedniego stroju jest bardzo ważny, wiec pytaj śmiało :) |
Witam piękne i dzielne kobiety na moto:)
Dział Lejdis dodaje mi odwagi. Moto mam od początku maja dopiero, przejechanych niecałych 1000 km i ledwie umiem skręcać. Za to już umiem wymienić sobie sprzęgiełko i celować ciałem do rowu między 2 słupki:) Od czegoś trzeba zacząć:) Za to w planie oczywiście długie i efektowne podróże. Po latach ćwiczeń:) POzdrawiam serdecznie Hanka |
Haniu, ciepło witamy. Cieszymy się, że kobiet z zacięciem motocyklowym przybywa. Do zobaczenia w realu.
|
również serdecznie witam i trzymam kciuki. Ja mam prawko, drugi motor a i tak najlepiej czuję się jako plecaczek. Im dłużej tym bardziej boję się sama jeździć. Coś ze mną chyba nie tak.
|
Może po prostu jeszcze nie znalazłaś właściwego moto...Poczujesz to we właściwej chwili.
Choć sztuka podróżowania jako plecak też jest ważna i trudna. Ja na ten przykład nie umiem, ale jakoś nie bardzo mi to przeszkadza ;-) Powodzenia |
Witaj Hanka i Pocahontas,
super że do nas dołączyłyście. :) Cytat:
W dziale Lejdis znajdziecie dużo ciekawych porad. Po to tu jesteśmy żeby się na wzajem wspierać i służyć dobrą radą. Cytat:
Jak masz jakieś pytania, wątpliwości, pytaj śmiało a Lejdiski przyjdą z pomocą. :D |
Witam serdecznie wszystkich,
nadszedł na mnie chyba w końcu czas, w zeszłym roku zrobiłam prawko, mąż się wkurza, że jeżdżę jako plecak, więc trzeba w końcu kupić coś własnego. Problem polega na tym, że jestem bardzo strachliwa, więc szukam, szukam i nie mogę nic znaleźć. mam nadzieję, że to forum nakieruje mnie na właściwe tory :} Pozdrawiam, strasznie miło mi tu być ;) |
Cześć wszystkim, po tygodniach tylko czytania postanowiłam włączyć się czasem do dyskusji :) Dzięki Wam zakupiłam małego Dominatora (sama w życiu nie wpadłabym na ten pomysł), za co dziękuję :)
|
Witajcie Seanka i Kasianie w Lejdisowym gronie :)
Pochwalcie się nowymi nabytkami. :D Seanka, udało ci się już coś znaleźć odpowiedniego dla siebie? Kasianie ... nie zwlekaj i wklejaj fotki Dominka. :D Grono zdominowanych jest bardzo ciekawe nowego Dominka w rodzinie ;) |
Witamy, witamy i na zdjęcia czekamy :)
Jest nas coraz więcej i dobrze - bo mały Domin może i mały ale wiele potrafi :-) Mnie już kusi żeby coś pokombinować z nowym moto ale może jeszcze nie teraz... może jeszcze chwileczkę, po następnym wypadzie, po kolejnej wyprawie :-) |
Siema! W powitalni 'ogólnej' już byłam, to teraz u nas w naszym babskim gronie ;) Na forum tak dobrze, że wciąga na parę godzin ;D maszyny jeszcze nie mam ale Trampek w poważnych planach jest :) adios!
|
Halo Erien:) Serdecznie witamy:) Trampek zacny motor, znam dziewczyny bardzo zadowolone z Trampiszcza:) Najlepsze ceny motków podobno z początkiem grudnia są, więc szykuj pazurki!
Pozdrawiam:) Hanka __________________________________________________ _____________________ Piłam, gdyż próbowałam utopić swoje smutki. Ale te cholerstwa nauczyły się pływać! |
Witamy, witamy w zacnym lejdisowym gronie:D!!!
|
no to zgłaszam się drogie Panie :) Ivi dzięki za zaproszenie ;)
|
witam drogie Panie : )
|
No to witamy nowe Lejdiski!!!! Paula to nie taka nowa, bo widziałam Jej wyczyny na Rajdzie ( i nie mówię o śpiewaniu ;)), nie jednemu facetowi szczęka opadła jak sobie radziła na ofie :lc8:!
|
Pochwalony Lejdiski :P
|
Witam, juz sie gdzies na forum witalam, a ze jestem tu calkiem nowa i bardzo jeszcze zielona, czesc jeszcze raz. :):)
|
Witaj, spełniaj marzenia, zmieniaj szybko podpis ;)
|
Witam, tym razem w węższym gronie.
Marzenia o motorze czas spełnić. Na razie zrobiłam prawko :-), a że zima za oknem, czas na poszukiwania odpowiedniego moto ! Pozdrawiam. |
Witaj Elu!!! Rozglądaj się i pytaj, Lejdiski Ci u nas pomocne i na pewno podpowiedzą co i jak :)!!!!!
A tak na marginesie ja mam juz doooooość zimy :mur: |
Dzięki! Na pewno skorzystam z Waszych rad.
A zima ? U nas dopiero drugi dzień ze śniegiem, można zacząć o nartach myśleć :-) |
Cytat:
Afrykę już znasz(jako Pani plecaczkowa). Jakie moto masz w zamyśle? |
Cytat:
|
Dzięki za powitanie !
Myślę o DR 350 :-) Motomyszo - kawa jak najbardziej na TAK ! Tylko się wykurować muszę, bo mnie grypsko dopadło. |
Cytat:
Rzeszów Wita i służy pomocą.:). |
Witam
Jestem na forum już od dłuższego czasu, lecz nie przywitałam się wcześniej w lejdisowej powitalni. Zachęcona jakiś czas temu przez Roomyanek postanawiam się poprawić :) Zatem witam wszystkich! Jestem Asia i na razie latam Trampkiem. Jako, że ciągnie mnie w teren będę rozglądać się za czymś lżejszym :) Raz jeszcze witam i pozdrawiam :) |
Fajnie Cię tu przywitać Asia :) no i szykuj sprzęt bo wiosna niedługo :at:
|
Witam :)
Dołączam do szlachetnego grona Lejdisek :D Pozdrawiam Magda |
Hi hi hi niezły ogródek się robi :lol8:
witam cieplutko :) |
Witam.
Przywitałam się już w ogólnej, ale pozwolę sobie powtórzyć tutaj. Mam na imię Renata. Tak, tak romek jest kobietą . A ksywka miała swój początek w liceum i tak już zostało. Pochodzę z Koszalina a obecnie mieszkam w Krakowie. Ten rok będzie moim drugim na BMW F 650. Wcześniej próbowałam swoich sił na RF 600R,ale się nie "dogadałyśmy". Może to kwestia moich gabarytów. Złośliwi twierdzą,że nie rzucam cienia . W kontaktach z ludźmi sympatyczna z dość abstrakcyjnym poczuciem humoru,choć ponoć czasem bywam zołzą. W każdym razie do zobaczenia. No i jeszcze...http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U P.S. Mam nadzieję, że poznam dziewczyny, które lubią jeździć do leśnego SPA,czyli motocyklowy Spacer Po Atrakcyjnych duktach leśnych. :) |
Witaj *romku* w naszym lejdisowskim gronie... zapraszam na Podkarpacie... leśnych duktów tu pod dostatkiem :)
|
A mam Cię " ROMEK" Szukałam, szukałam i znalazłam Cię.
Moja Derunia szykuje się na rozpoczęcie wiosny. Jak tylko aura pozwoli to zabiore Cię na pobliskie krakowskie dutky. Witam serdecznie :at: |
W przywitalni już byłam, ale jeszcze chciałam się przywitać dodatkowo kobietkami.
Jak już wcześniej pisałam pochodzę z okolic Wrocławia, poprzednie 3 lata spędzałam razem z przesympatycznym Fredem (Suzuki XF 650 Freewind), a w tym roku padło na F 650 GS Dakar. __________________ |
Witam Cię Ofelia :)
|
i ja witam wszystkich!
chociaz jezdze tylko na tylnim siedzeniu! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |