![]() |
Cytat:
|
Drogie Rajdowniczki&Rajdowniki
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich uczestników o zabranie ze sobą drobnych pieniążków tzn banknotów 20 I 10 złotowych. W związku z tym trzeba zebrać aż 3 razy pieniądze bardzo by mi to usprawnilo działanie. Można to ogarnąć przechodząc tylko raz ale potrzebuje waszej współpracy. Otóż każdy wie jakie szykują mu się koszta(przypominam 20 wjazd 20 micha 30 koszula) Dlatego prosiłbym o wcześniejsze przygotowanie drobnych co zaoszczędzi nam I Wam czasu. Prosty przykład Ofnury22 bierze miche I koszule i wyjazd co daje łącznie 70pln. Wyskakujac ze 100 mamy problem. A gdy będzie miał ze sobą 20,20,30 po paru sekundach rozmawiam z następnym. Szykuje się nas coś koło 100 pipoli dlatego proszę o wyrozumiałość. A takie podejście do sprawy bardzo by nam pomogło to ogarnąć. Pozdrawiam. |
Cytat:
Jak nie będziecie mieli drobnych to Wojtek nie będzie wydawał reszty traktując to jako napiwek dla skarbnika |
Pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć.
W związku z tym, iż lokalizacja jest przy granicy miejmy tego świadomość ze każdy nasz ruch jest monitorowany przez odpowiednie służby. Jest całkowity zakaz wchodzenia na PAS DROGI GRANICZNEJ !!!!!! proszę tego przestrzegać - kilka niewinnych śladów skutkuje nieprzyjemnościami w postaci odpływu $$$$ pomijając efekt uboczny w postaci zepsucia całej imprezy dla pozostałych osób. Aha i prośba od Pana Leśniczego o pozostawienie miejsca w takim stanie jak go zastaliśmy czyli nie ryjemy i nie śmiecimy. O to jakby wsio. Wiem wiem same zakazy i zakazy. Jest tez nakaz dobrej zabawy i degustacji wszelkiej maści smakołyków przywiezionych przez Szacowne Towarzystwo. HEJ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A dojadę tam asfaltowym motungiem? |
Cytat:
Pozwolę sobie jeszcze raz powtórzyć. W związku z tym, iż lokalizacja jest przy granicy miejmy tego świadomość ze każdy nasz ruch jest monitorowany przez odpowiednie służby. Jest całkowity zakaz wchodzenia na PAS DROGI GRANICZNEJ !!!!!! proszę tego przestrzegać - kilka niewinnych śladów skutkuje nieprzyjemnościami w postaci odpływu $$$$ pomijając efekt uboczny w postaci zepsucia całej imprezy dla pozostałych osób. Aha i prośba od Pana Leśniczego o pozostawienie miejsca w takim stanie jak go zastaliśmy czyli nie ryjemy i nie śmiecimy. O to jakby wsio. Wiem wiem same zakazy i zakazy. Jest tez nakaz dobrej zabawy i degustacji wszelkiej maści smakołyków przywiezionych przez Szacowne Towarzystwo. HEJ Wasil prośba do Ciebie |
Cytat:
|
Też tak myślę ale lepiej dmuchać na zimne.
|
Cytat:
|
Planuję wystartować z akialic Bielska około 16:30 (nie później) dojazd bez czarnego. Mogę się do kogoś podpiąć lub poprowadzić.
|
A jedzie ktoś z północy?
|
Podobno niejaki Florek z forum dr leci.
|
To pewnie się zobaczymy już na miejscu. Skoro to tylko pogłoski ;)
|
Droga krajowa 66.
112km przed 6 slupkiem w prawo |
Cytat:
http://mapa.ump.waw.pl/ump-www/?zoom...66&lon=23.3504 Dobrej zabawy! :) |
Leci ktoś jutro rano? Ja startuję z Augustowa ok 6:15, można się złapać po drodze.
|
Udanej zabawy, do jutra ;)
|
No to jedziem. :)
|
|
Cytat:
|
BTW wypad zorganizowany super, objazdówka i miejsce zacne :) ale i tak hasło przewodnie wyjazdu: DEJ MU NA ZIMNYM!!
|
1 Załącznik(ów)
Pytają jak jest ..... proszę bardzo
|
Widać kto nie pił :D
|
10 Załącznik(ów)
Podlasie trunki dają poczucie czasoprzestrzeni 😁
|
Garwolin wrócił.. Dzięki za super imprezę..
|
Złom wrócił, było epicko!
Kyrie Elejson, co tam się działo... Droga powrotna w pojedynkę jeszcze nigdy mi nie dała tyle radości. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...cdc3ba9c63.jpg http://uploads.tapatalk-cdn.com/2018...6afcfa90eb.jpg P.S. teraz trochę żali, rajd schodzi na psy, zamiast niczego i srania po krzakach było wszystko, łącznie z cateringiem a nawet kibel był z papierem! |
Napiszę coś w środę jak wytrzeźwieję.
|
4 Załącznik(ów)
To był kibel? A ja głupi szukałem miejsca dla Stefana :D
Dzięki za super spotkanie, dzika i zajebistą słoninkę:bow: |
Dzięki wszystkim za świetną imprezę, jak zawsze było przeZajefajnie :at:
|
10 Załącznik(ów)
To i ja dam parę zdj
|
4 Załącznik(ów)
Kamienny krąg po rekultywacji został naprawiony
|
To nie może być prawda, to jest nie możliwe aby to miejsce wyglądało tak samo jak przed najazdem. To muszą być zdjęcia sprzed najazdu!
Podlaski Stonehenge jednak nie będzie zagwostką dla przyszłych archeologów, gdzie w jednym miejscu, z niewiadomych powodów zostało złożonych w ofierze tak wiele maszyn! |
Jak było?
Niepoliczalnie. Litry wody ognistej, dziesiątki znajomych twarzy, godziny spędzone na wymianie dętki zakąszane śledziem, chwile podziwu nagich wysportowanych ciał, minuty zachwytu nad dzikiem, kilometry piątkowej dojazdówki, metry wykopanych dziur w Stonehenge. Dzięki i do następnego? |
Dotarł do domu także i Rzeszów
Dzięki za pyszną zabawę okraszoną wszelakiej maści dodatkami. Super impreza ps.mgła w lesie to z kibla ? |
To ja najpierw trochę dziegciu.
Wojtek Dyrektor BBI ordynarnie mnie, Plaka i Wasila wygonił od ogniska. Nakazał nam wypier...ć!!! Pytam- dlaczego??? Była dopiera piąta rano. Impreza do powtórki! |
Rodzina G również dziękuję za zacną imprezę!!!! Wsio ołrajt, bez strat, zapraszamy do odbierania swoich fantów, Karakule 131.
|
Co tu pisać....było w blaszkę. Zostałem upity,pobity i kazano mi rano wypier.....Ale ja się nie gniewam....buziaki dla wszystkich:)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam syndrom ciężkiego porajdowego poniedziałku!
Wy też tak macie? |
yy..
Ja tu się boję zaglądać.. Także jednym okiem tylko zerkam z między palców.. Trasa nr 8 była bardzo interesująca... Poprzeczka wysoko postawiona. Dzięki całej ekipie.. :) |
Obliczylem w pamieci. Motocykl Izeczki by pokonac 26 metrow pracowal ciezko pol motogodziny.... To pokazuje dobitnie trudy tej trasy.
|
Redrobo, Twój ktm to taki Robinson Crusoe.
Ciechanów / Płock zadowoleni i cali w domach. |
Dobrze było Was zobaczyć Ryje 😁
Do następnego! Pozdrawiam Trafior |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
To ja trochę wazeliny zrobie teraz
Chciałbym bardzo podziękować wszystkim za przybycie:bow: A trochę was było :dizzy: Szczególnie dla Adama za miejsce oraz jedzonko PietiBBI za traske AdzeWu że Tak dzielnie i bezinteresownie dla mnie pomagała to wszystko porozliczac:bow: Oraz Wam wszystkim razem I każdemu z osobna za przyjazd dzięki czemu klimat jest jaki jest:bow::bow: Ogólnie było coś koło 100 motocykli. Straty znikome oprócz przeorania kamiennego kregu:Sarcastic: Zabawa przednia, żałuję tylko że nie spróbowałem tortu lubijejoszowego:D Parsiuk wyśmienity:bow: Kawowka zerwała dla mnie pape z dachu:D Plaku, ATomku nie gniewajcie się na mnie ale to było tylko i wyłącznie w trosce o was:D Co dziwne na tej imprezie nie zginęli dwa kaski ale jeden został:confused:. Właściciel niech się odezwie to łoddamy. Jest też trochę drobnego sprzętu, wieczorem zrobię zdj może ktoś już tęskni za swym gadżetem. I ostatnia sprawa kto mnie zajebał szapku:D |
Nooo, było w pytę. Jeszcze mnie głowa boli. Organizacja, miejsce, trasa, jedzonko i część muzyczno-śpiewano-taneczna pierwsza klasa. Cieszę się że mimo 20 razu ciągle jest jak na początku.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |