![]() |
Chyba OEM, bo OM to nie wieszaki, no mogą być wieszakami, ale sznurek trzeba przyczepić
|
No ale powiedzcie, że chociaż trochę się podoba:vis::D
|
Ładne, o ile oczywiscie Krolewnię mozna czymkolwiek poprawic wygląd, wszak ideału nie da się poprawić. :)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
1 Załącznik(ów)
|
AT - inspiracja artystów
1 Załącznik(ów)
Podobnie ...
|
Cytat:
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Słabo panie kolego.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Po co ta spinka?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Uwielbiam ten motor! I ten ciągły banan na ryju... :rules: Załącznik 84399 |
Cytat z jednego z angielskich forów. I to jakiego UK GSer ;-)
Cytat:
|
Radar...
Zlituj się. Nie każdy zna angielski. :) Na studiach coś tam miałem, ale i tak siedzę w kraju z językiem porównywanym do choroby gardła :D I nawet po kilku głębszych i z translatorem googla w ręku coś mi dziwnie wychodzi. :haha2: |
Facet miał od ci...la motków i NAT ma najlepszy stosunek jakości do ceny.
Tak w największym skrócie. :) |
Cytat:
Cytat:
|
Dzięx :Thumbs_Up::p
|
CHIPTIPEcono te CRF-y ;).
|
150 motocykli przez 19 lat ? :-) Prawda to czy fałsz ? pozdr adam
|
:)
19 lat podzilone przez 150= 12,6 motocykli na rok. Teoretycznie jest to możliwe:D |
Cytat:
P.S. Musiał by z nich nie zsiadać przez okrągły rok. |
Raczej..i da się. Mamy tu takiego jednego co pewnie niedaleko tego wyniku jest:)
|
Tiaaa...tylko jak można w takim wypadku powiedzieć coś, jako "autorytet", o danym motocyklu po "10 km" polatania, żeby nie zabrzmiało...śmiesznie ;)
|
Może miał po kilka motocykli naraz, ale to i tak nie tłumaczy ilości wyjeżdżonych km. No bo ciekawe jaka była średnia km na motocykl.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Spoko, nie ma spiny. Każdy lubi co innego, ja np. jeździłem 30 min na CRF 1000 i wystarczyło na naprawdę super wrażenie..może kiedyś kupię albo zamienię kilka na jeden:) Ale oczywiście nie będę się wymądrzał że przetestowałem wszechstronnie bo to jest bzdura. Natomiast są ludzie którzy tym żyją, dlatego jestem skłonny uwierzyć.
|
Może gość sobie rzucił, "miałem ze 150 motorów"
Ja jestem kiepski i miałem ze 20 a tak naprawde to chyba 15...;) |
3 Załącznik(ów)
Załącznik 84583
Załącznik 84584 Załącznik 84585 Jest piękna-its beautiful. Ale mnie korci taka przeróbka... |
Styoi sobie ATAS w Hondzie na Puławskiej i kuka przez szybkę z salonu na przejeżdżających,
tak się składa, że j wracam z pracy codziennie rowerem do domu i lukam sobie za szybke na poprawe nastroju. Wspaniała jest Jak bym miał więcej odwagi to bym ją porwał stamtąd jak cygan uprowadza lubą z domu :at: :D |
https://www.instagram.com/p/Bp7bZD7n...d=eidtr67let4n
Taką też byłaby fajna. D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
4 Załącznik(ów)
|
Paskuda!
|
Cytat:
I macie T7 w wydaniu Hondy! |
Cytat:
|
Właśnie obejrzałem sobie ATA S w salonie Hondy. To w takiej pokraki to dawno nie widziałem. Rozdęty baniak wygląda paskudnie. Daszek nad zegarami mocno trąci myszką.
|
Mam dokladnie takie same odczucia. Napchali tam wszystko co wyczytali w necie i wynik jest jaki jest. Dla mnie mocno średni.
|
1 Załącznik(ów)
Dalej się upieram, że piękna ona jest, że aż wspaniała:D Nawet z tymi gmolami:D
|
Ja zazdroszczę wszystkim posiadaczom NAT i ATAS:)
Piękne Afryki. Może kiedyś... |
Jakby w 1990 istniały fora internetowe byłoby dokładnie to samo pierdzielenie o RD04 :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Tłumaczenie bardzo z grubsza: W tamtych czasach moczyliśmy się ze śmiechu. To co 10 lat temu pokazywano w salonach sprzedawców i krótko potem na parkingach obok naszych ukochanych XTków wyglądało jak sterta plastiku po wpadnięciu w kilka wiader z farbami. Za ciężki i monstrualny, oszałamiający i efektowny. Pokazowy pojazd na dojazdy do kawiarni czy na dyskotekę ale nie enduro do pokonywania światowych szutrów. Prawdziwy motocyklista nigdy by nie wsiadł na XRV 650 z własnej woli. Tego byliśmy całkiem pewni. |
Cytat:
Bardziej co prawda chodziło mi o wrażenia po ukazaniu się na rynku następcy RD03 bo są pewne analogie do ATAS, ale widać 650 też była ciekawie odbierana w tamtych czasach :D |
|
|
Cytat:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Co to za płyta pod silnik w tym ATASie?
|
Cytat:
|
No właśnie dlatego pytam. Mnie by wystarczyła, i niebrzydka, podobna do tych w starych afrykach. pzdr
|
Przecież to płyta bumot, a boki silnika dodatkowo grubymi gumami są obłożone na trytkach, w końcu chłop brał udział w rejli.
|
To się nie przyjrzałem. Myślałem, że to taka głęboka płyta jest:)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |