![]() |
Znaczy ,że trzeba śledzic doniesienia z dalekiego końca Rosiji... Może cos będzie o niespodziewanym poruszeniu wśród niedźwiedzi...Albo o jakimś niesamowitym ślubie wsród Ujgurów czy innych Chunchuzów. Mogatez wzlatywać jakieś rakiety a cena ropy znów zacznie bic rekordy...Ziemia zadrży....Powodzenia. :)
|
zapowiada sie najweselsza relacja ze wszystkich wyjazdow,hehehee...
|
Juz wytrzezwieli? Moze by cos napisali? Lysy? Jakies wiesci?
|
Cytat:
|
Tzn gadałem wczoraj z Izim przez Skypa i generalnie jak już pisałem -najepka. Motóry doleciały całe. Zwiedzają okolice, mieli dziś spotkać się z miejscowymi off-roadowcami którzy prubowali wiosną wydostać się z Kamczatki drogą lądową. Internet się u Saszy zepsuł i dlatego na razie nic nie zapodają.
|
Kurna tam nie wesoło... Geołogom niedżwiedzie na Kamczatce skopały dupska...Nie dajcie sie Bambusy..i odzywajcie sie cześciej.:Thumbs_Up:
http://wiadomosci.onet.pl/1793274,12,item.html |
niech tam tylko ekipa dojedzie, to misiaczki spier..ć będą albo ...
wylądują na odwyku :D |
Hej Tundrownicy i Tajgownicy...zapoznaliscie jakies laski czy co? My tu gorzem bez wieści....Łysy ślij smski....
|
Dzisiaj w nocy otrzymałem Smsa od Iziego:
Sewodnia my w Esso zawtra w Kluczach posljezawtra UstKamczacki kierunki i tripmaster nie rabotajet i fotoaparat toże. Prawdopodobnie aparat, kierunki i tripmaster zjadł niedźwiedż tylko Izi nic o tym nie pisze żebyśmy się nie denerwowali. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |