Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   2-3 kwietnia Góry Sowie i nie tylko (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=9036)

Africa 30.03.2011 14:32

Mam mały problem, bo muszę zrobić techniczny przegląd w motocyklu. Stacja kontroli ma w sobotę czynne od 8, więc pewnie 8:30 byłbym gotowy żeby do Was wyjechać, a przede mną 200 km do Stajni. Jesteście elastyczni na tyle żeby w razie czego poczekać jakąś godzinkę jakbym nie zdążył na 10? Jeśli tak, to proszę o rezerwację noclegu dla mnie + pasażerka i do zobaczenia w sobotę. Pozdrawiam

szparag 30.03.2011 15:02

Lajtowo zdążysz, o 10 zaczynamy pić kawę więc ominie Cię ta przyjemność :)
Wpisuję na listę

szparag 30.03.2011 15:05

Z noclegiem :
1. Szparag.
2. Bliźniak.
3. Cunciu - z plecakiem
4. badiss
5. Dzymy - nocleg plus niedziela
6. Maskot
7. Africa + osoba towarzysząca

Bez noclegu :
1. jkb^^
2. Oskar

Jeśli kogoś niema to proszę się dopisywać.

Cynciu 30.03.2011 15:27

Jagna, jak chcesz do nas dołączyć, :at: powinnaś się ostatecznie zadeklarować aby szparag mógł klepnąć noclegi.

jagna 30.03.2011 16:22

Usiłuję, tylko mój pracodawca nie może się zdecydować, czy chce mnie w sobotę oglądać, czy lepiej nie :Sarcastic:

Ale raz się żyje (z roboty też chyba tylko raz można wylecieć:confused:), dopisuję się więc.

Czyli:

Z noclegiem :
1. Szparag.
2. Bliźniak.
3. Cunciu - z plecakiem
4. badiss
6. Maskot
8. Jagna (odwrót w niedzielę rano)

Bez noclegu :
1. jkb^^
2. Oskar

oskar_z 30.03.2011 18:28

Ja też zostanę do niedzieli.

Z noclegiem :
1. Szparag.
2. Bliźniak.
3. Cunciu - z plecakiem
4. badiss
6. Maskot
8. Jagna (odwrót w niedzielę rano)
9. Oskar

Bez noclegu :
1. jkb^^

bliźniak 30.03.2011 19:07

No to całkiem miła gromadka się nam uszykowała :D
Fajnie, Fajnie, bierzcie ze sobą aparaty, kamerki, co tam macie zrobimy dokumentację wyparawy :)
Wrocław zbiera się o 9 pod McDonaldem na wylocie i jazda do satjni na kawuche i dalej jazda :D :at:

szparag 30.03.2011 22:08

Pokoje zarezerwowane, dwójki zamówiłem tylko dla par, my będziemy się upychać w takich jak dadzą. W razie gdyby ktoś jeszcze chciał dołączyć, to jest jeszcze rezerwa z miejscami.

Pytałem jacka o ognisko, za siedem złotych od łba, lub kobiecej głowy możemy mieć temat ogarnięty z kiełbachą . Pisać szybko co wy na to ??

Che che zrobił się nam mały zlot :), powoli myślę, by robić to cyklicznie :).

Co do warsztatów mechanicznych to mam już pomysł co zrobimy :), jak by to ująć zaczniemy od podstaw :). Ale mówię, nie będzie to wykład, a raczej współpraca i odpowiadanie na wasze pytania. Lekko ukierunkowane, przez mój plan :).

Pozdrawiam

Cynciu 30.03.2011 22:14

Jako, że Jagna damą jest, proponuję aby zainstalowała się w dwójce z moją córą. Ja przylepię się gdzie się da.

Kiełbach i ognisko na TAK

szparag 30.03.2011 22:17

Mega pomysł, o tym nie pomyślałem :), Jakoś mi umkło i wsadziłem naszą koleżankę z nami do worka :), znaczy chyba nie jestem szowinistą czy jak się to tam zwie :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:35.