![]() |
Przyjęli do wiadomości, mają na te wymiary go zrobić. ;)
Wstępnie też napisałem, że może jeszcze jeden będzie do przeróbki (MTBiker). |
Kasa poszła.
|
Dzięki Majki !! błotnik założony !! :D:D:D
|
Dziś Rambąk odebrał pierwsze błotniki. Wyglądają dobrze, są sztywne i twarde, ale z odrobiną elastyczności. Dobrze wzmocnione na dole lag i wewnątrz błotnika nad kołem. Jest trochę rzeźby przy montażu, ale się da (nawet u Rambo jakoś zmotaliśmy na szybko).
Jedna sztuka czeka na Mińskiej na właściciela. Jutro będę pewnie tam urzędował od 12 do oporu. Cytat:
|
zapodajcie jakieś foty
|
A jednak paczka doszla. Rambo sie pewnie ucieszyl ze na wypad bedzie mial jednak blotnik :)
Nic - znajde po weekendzie chwile to moze jeszcze u Huberta cos do przymiarki bedzie lezec ... |
Cytat:
Cytat:
Poza tym po łykendzie może już będzie druga paczka, więc musiałbyś się ogarnąć szybciej jak chcesz jakieś przeróbki. ;) |
Bez przymiarki bedzie ciezko cokolwiek stwierdzic - wychodzi ze nawet poszerzona wersja Rambo moze byc za waska w wymiarze zewnetrznym.
Najwczesniej moge podjechac do Huberta w poniedzialek kolo 18:00 ale musialbym wiedziec ze mam po co tam jechac .... majki podeslij na pw jakis numer telefonu. |
4 Załącznik(ów)
Dziś zostałem brutalnie zmuszony do szybszego montażu błotnika (przewód ham się zaczepił o TeKaCa w wyniku zgromadzenia niekorzystnych warunków :mur: ). Nawet się dało bez dużej rzeźby. Musiałem tylko podszlifować mocowania na jednej ladze (były płaskie i trzeba je było "zokrąglić") i podciąć lekko w dwóch miejscach. Udało się dopasować 5 dostępnych śrub. Nie wiem jak się będzie trzymać, bo narazie nie skręcałem go na sztywno, ale powinno dać radę. Mój przed malowaniem waży 710g. ;)
To czarne to włókno węglowe Załącznik 20146 Załącznik 20143 Załącznik 20144 Jest lekko przekoszony, ale to się daje ustawić na śrubach, trzeba się przyłożyć do wiercenia dziur, bo min ruch i widać to na błotniku. Dziury najlepiej wiercić po kolei i przymierzać na bieżąco Załącznik 20145 MTBiker, jeden leży i pewnie w pon będzie tam dalej. Ja pewnie będę dalej skrobał przy motorze :Sarcastic:, więc możemy się tam łapać. Ale to jest normalna wersja. Tel idzie privem |
Miałem informować o defraudacji środków (dot. Patiomkina, Maniaka, Kędziora). :D
Druga paczka ma wyjść jutro z Plastbike'a. Tak więc proponowałbym ew przymiarki wcześniej, żeby można im jeszcze dać znać. Po robocie coś nie chętnie odbierają telefon. MTBiker, może byś podjechał wcześniej na Mińską (powiem Hubiemu co i jak) albo łap Ramboszczaka? Nie chcę wstrzymywać zamówienia dla reszty chętnych. Zapytałem też z ciekawości ile by kosztował taki błotnik z wł. węglowego. Otóż liczą wtedy ok. 2 razy więcej niż z laminatu poliestrowo - szklanego. Nie tak źle chyba. ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |