![]() |
Hmm w Hornecie wyjmuje się cała wyściółka. Nie wierzę żeby w innych Shoeiach też tak nie było ...
|
może Podos ma wersje lite :D robioną na wschodnie rynki
swoją drogą przypomniała mi się rozmowa z serwisantem z Heidleberg-a (producent maszyn poligraficznych i nie tylko), gdy instalował nam gilotyne w drukarni. Mówi, że na rynki wschodnie nie przewidziano czujników, że czyjeś ręce są w zasięgu noży .. Może te Shoei są na eu i reszte świata a Podos ma special edition from India :D |
Cytat:
|
Według info od sprzedawcy na Targowej w Wawie, z multiteca nie wyjmuje się środka do prania. pierze się całość - wkładając do pralki skorupę (rozumiem, że pierze się to razem z ręcznikami - nie wyobrażam sobie wirującej w pralce skorupy... :dizzy:)
|
no dobra, po chwili zastanowienia, z tą pralką to może być moja nadinterpretacja. powiedziano : "pierze się całość"
|
Cytat:
http://moto.allegro.pl/item399416773..._multitec.html |
wzialem instrukcje i napisane jak byk:
czesci wyciagalne mozna prac. A czesci wyciagalne to prawy i lewy policzek oraz prawy i lewy ochraniacz paska. Reszty sie nie wyciaga. Amen |
W Araju i pierze sie i wyzyma :)... ale to zdaje sie nie na temat.
Co do DD, mialem jedyny w zyciu atak paniki klaustrofobicznej kiedy zamknalem i zapialem sie w szubercie! :haha2: Tu zatrzask, tam jakis patent. Czerwone one som - akurat zobacze sobie czerwony guzik pod broda! Myslalem, ze juz tak zostane! Koszmar!!! Jedyna trudnosc w zapinaniu: trzeba to robic bez rekawic, no moze nie trzeba, ale ja nie daje rady. Zdejmuje sie latwo nawet w rekawicach. Dodatkowy plus mozna przed seria ostrych zakretow oprocz mocniejszego zacisniecia zwieraczy, mocniej dopiac kask :D |
Evoline Shark
A kto widział i słyszał niech sie wypowie bo dla mnie ten pomysł to rewelacja
http://www.louis.de/?partner=eprofes...chterm=evoline Chyba zachorowałem na ten kask tylko jak tu cos takiego przymierzyc bo w rozmiarówki na odległość to ja nie wierze. To jak całowanie przez szybe:Sarcastic: |
Fajne rozwiazanie, ale nie wyglada mi na zbyt mocne. Te szczeka wyglada jak mialaby sluzyc tylko jako ochrona przed wiatrem a nie chronic przed zlamaniem szczeki itp. Ale to tylko zdjecia. Niech sie wypowie ten kto widzial.
Ale nie ukrywam ze fajne |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |