![]() |
I jak tam negocjacje?
A jak ktoś jest niecierpliwy i pasuje mu kolor, to: http://fahrzeugteile.shop.ebay.de/Au...4.l1513&_pgn=3 |
czekam na odpowiedź od kolegi prowadzącego sklep, który zamawiał już u bagstera. przepraszam za zwłokę ale chcę załatwić to tak żeby było naprawdę jak najtaniej się da. pozdr.
|
Cześć. Przed chwilą rozmawiałem z zaprzyjaźnionym sklepem motocyklowym w Częstochowie. W tym tygodniu podpisują umowę z BAGTERem obowiązującą na przedstawicielstwo tej marki W Polsce. Obiecali mi Bardzo dobre ceny w związku z pierwszym zamówieniem. Czysta sytuacja- zamawiamy, zakup w Polsce, pokwitowanie, gwarancja ect. Mogę to wszystko załatwić i przejąć temat. Amber? Panowie? :)
|
No to porównajcie ceny z Amberem gdzie taniej i do dzieła...:)
|
Jak jeszcze walczycie to chciałbym się dołączyć. Dla mnie:
XL700 2008-2010 Ref : 1549B |
Pytanie
Cytat:
Bylbym wdzieczny za odpowiedz. |
Kuba im taniej tym lepiej, niech tylko Amber się odezwie i kończmy temat.
|
O kurde :) Kuba. Jeśli sprawa wygląda tak że możesz załatwić to przez oficjalnego dystrybutora i to bez marży i takich tam pirdół to myślę że ja taniej nie załatwię ;/... Bo jestem małym szarym czarnuchem i jak pytałem i trułem już kilka razy to ciągle ceny są mniejsze od sztuki o ok. 5-15€ zależnie od modelu. A przez kumpla który prowadzi dość duży sklep motocyklowy to coś chyba nie pykło bo się koleś nie odzywa ku;/wa mać. Więc...
Ja tematu nie porzucam i będę próbował ciągle dowiedzieć się i załatwić jak najtaniej ale jeśli Ty Kuba mógłbyś przejąć temat i załatwisz taniej to ZAJEBIŚCIE :D! reasumując... ręka na pulsie pozdr |
Cytat:
|
No to cisnę chłopaków i będę Was informował o cenach i terminach. Wtedy zrobimy ostateczną listę itd. :)
EDIT: Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |