![]() |
[*]
Wielka szkoda. Kondolencje dla bliskich i rodziny. |
tragedia, nie poznałem go osobiście ale wrył mi się w pamięc z tych wszystkich wspaniałych relacji z wypraw[*]
|
są ludzie, mieisca, rzeczy i fakty które nigdy nie przeminą.Bedą zyły w naszej pamięci po wsze czasy
|
Izi, jak mogłeś nam to zrobić, nie mogę tego pojąć
do zobaczenia stary... |
Żegnaj przyjacielu i Wielki Towarzyszu Wypraw, dzięki, że mogłem się dużo od Ciebie nauczyć..............:(
|
Po kilku rozmowach telefonicznych uważam, że priorytetem jest zorganizowanie kasy na pokrycie wszelkich kosztów związanych ze sprowadzeniem Iziego do Polski. Wiem jak to zimno brzmi ale wszyscy znamy też życie i jego ekonomiczny brak zrozumienia dla jakichkolwiek tragedii. Proponuję aby Nasz skarbnik Mateo /nie mam z nim niestety kontaktu/ lub jakakolwiek inna osoba dysponująca mozliwościami i kontaktem z rodziną czy Samborem możliwie jak najszybciej zorganizowała jakieś "subkonto" i rozpoczęła zbiórkę kasy. Każdy dzień zwłoki to najprawdopodobniej dodatkowe koszty a kwota jaką trzeba będzie wyłożyć może przekroczyć możliwości finansowe rodziny. Przepraszam, że tak na zimno i bez ogródek ale życie jest brutalne więc czasem trzeba być skurw...
|
Fatalna to wiadomosc...................
Serdeczne kondolencje dla Rodziny Iziego. Spoczywaj w pokoju Kolego! |
Powoli do mnie to dociera, żegnaj bracie. Nie potrafię nawet dobrać słów. Sciągniemy Cię do domu.
W kwestiach technicznych, mam kontakt z Mateo, uruchomię go jutro, bądzcie w gotowości. |
Cytat:
Pawle przed chwilką rozmawialiśmy i dobrze, że nie czekałeś z tym wpisem. Trzeba działać błyskawicznie. Jeżeli Mateo się zgodzi, to powinniśmy wpłacać na konto kasę, a w tytule przelewu wpisywać Izi. Sam wspominałeś, że to może być kwota nawet kilku tysięcy dolarów. Mateo napisz czy się zgadzasz. |
Spoczywaj w spokoju...
Kondolencje dla rodziny. Bardzo przykra wiadomosc pomimo ze nie dane bylo mi go poznac. Nie mniej jednak szkoda czlowieka.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |