![]() |
Cytat:
mogę polecić z czystym sumieniem ośrodek nad tym jeziorem bo mamy tam metę. jakby tam był nocleg to pewnie nawet w maju mógłbym dołączyć ;) hehehe majtas |
Cytat:
|
Hmmm o noclegu nic nie wiem. Do tej pory myślałem że ma to polegać na spędzie z rana obskoczeniu MRU, ewentualnym zliczeniem innych atrakcji i do domu. No ale jeśli ma to być coś więcej to mogę powęszyć i coś zorganizować. Tzn jakieś spanie. Tylko kwestia co to ma być? Czy pole namiotowe czy ***** hotel. Czasu za dużo już nie ma, więc prosze o wnioski aby był jeszcze czas na ewentualne działania logistyczne.
PS. To jezioro, to oczywiście wspomniane przez Was Głębokie. |
Jestem za polem namiotowym....A nawet duża polana z możliwością rozpalenia dużego ogniska styknie. Zostaną Ci co chcą.
Myślę, że nie ma co "przeinewstowywać". |
Ja rownierz jestem za jakims polem namiotowym lub poprostu dobra
miejscowka z ognichem i klimat lepszy i taniej... a afryczka jeszcze nie splacona :vis: |
Przy głównym wjeżdzie na teren ośrodka i plażę jest niczego sobie pole namiotowe , z sanitariatami , prysznicami itp.Nie wiem od kiedy (tzn. od jakiego miesiąca) jest czynnne ale wydaje mi sie że miejsce całkiem fajne.W sezonie bardzo blisko jest sklep , restauracja i punkty gastronomiczne.
|
Jakby tak ostrzec to pewnie by pootwierali. Choćby z piwem budki.
|
Jak będzie to czerwiec i ciepełko to ja się piszę wstępnie na co najmniej 2 dni.
Proponuję przyjazd w piątek i do niedzieli :D |
Cytat:
Być może uformują się 2 zespoły robocze?... :) |
Odświeżam temat. Mamy już maj i można dopieścić termin. Niestety, nurkowanie, o którym pisałem wcześniej, odpada. Koleś jest zaorany i wolne terminy znajdzie dopiero w okolicach ... października. Teraz pozostaje kwestia daty tego spotkania. Domyślam się że w grę wchodzi raczej weekend. Wiem już także że nie wymagany jest hotel *****. Wystarczy kawałek miejsca pod namiot. A dostęp do kibelka i bieżącej wody to coś fajnego ale nie niezbędnego. Czyli warunki ekstremalne nie są absolutnie złem. Nie wykluczone że w przyszłym tygodniu będzie spotkanie lokalne w tamtych rejonach to dokonamy rekonesansu i poszukamy potencjalnego obozowiska. Teraz proszę wszystkich chętnych o sprecyzowanie terminu. Myślę że musimy to zrobić do rozpoczęcia wakacji. Bo potem ludziska rozjadą się w dłuższe wyprawy i gorzej będzie z frekwencją. Chyba zrobię ankietę, a w jej opcjach będą wszystkie kolejne weekendy majowe i czerwcowe
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:12. |