Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie rozpoczęcie sezonu 2010 - Galicja (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=5721)

raf 21.02.2010 21:26

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 101817)
Zetjohny poniewaz planujemy traski prowadzace przez miasto na literke L od Laskowej do Kamienicy i troche zreszta po okolicy tez to byloby milo gdzybys sie wlaczyl w konsultacje drog.

Toż to moje ulubione trasy "dookoła komina":)

Cytat:

Napisał zetjohny (Post 101827)
Fantastyczny pomysł. Oczywiście do Kamienicy przez Ostrą.
Bardzo chcę pomóc i w takim razie muszę pieronem skręcać moją Królową.

Skrecaj, skrecaj, nareszcie będe miał z kim polatać.
Jest jeszcze przełęcz Słopnicka, ale tam jest troche wąsko.

sambor1965 21.02.2010 22:56

Cytat:

Napisał raf (Post 102117)
Toż to moje ulubione trasy "dookoła komina":)

Skrecaj, skrecaj, nareszcie będe miał z kim polatać.
Jest jeszcze przełęcz Słopnicka, ale tam jest troche wąsko.

Teraz jak tam juz asfalt to nie ma takiej zabawy. Ale owszem fajnie... To rowniez moje ulubione traski...

wasilczuk 21.02.2010 23:21

Wyjście mamy jedno. albo jedziemy z dzieciakiem albo wcale. w Wildze nasz "Ziutek" był dużo mocniej mniejszy i było super i mamie i dziecku i mnie. Mieliśmy domek na uboczu z rodziną Państwa Nowych i mam nadzieje że im też się podobało. Nie wiem jakie zło widzicie w zlotach. Striptiz jak będzie to koło oczepin.nasz maluch już kuma i ma takie ulubione powiedzenie: "dida cioda naefka". nie odbierajcie mu szansy rozwoju w tym kierunku ;)

lena 21.02.2010 23:27

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 102170)
Wyjście mamy jedno. albo jedziemy z dzieciakiem albo wcale. w Wildze nasz "Ziutek" był dużo mocniej mniejszy i było super i mamie i dziecku i mnie. Mieliśmy domek na uboczu z rodziną Państwa Nowych i mam nadzieje że im też się podobało. Nie wiem jakie zło widzicie w zlotach. Striptiz jak będzie to koło oczepin.nasz maluch już kuma i ma takie ulubione powiedzenie: "dida cioda naefka". nie odbierajcie mu szansy rozwoju w tym kierunku ;)

Najlepsze jest to,że w temacie "dzieci na zlocie" wypowiadają się ludzie, którzy pociech nie mają. Rozumiem dylematy Wasilczuka, zmagam się z takowymi i na bliższe imprezy dzieci zabieram - chyba,że organizator wyraźnie zastrzega, że impreza bez latorośli. Choć zawsze za dzieciaki odpowiedzialni są rodzice, to organizatorzy dyktują warunki.Tutaj takowych nie widziałam, chyba że nikt się nie spodziewał takiej opcji i zostanie ona dopiero rozpatrzona.

wasilczuk 22.02.2010 00:01

a jak się nie zgodzicie to namówię całe podlasie żeby nie jechało i nie będzie samogonki, nie będzie słoniny, nie będzie ogórków, nie będzie niczego.

Artuditu 22.02.2010 00:25

za to będą plany budowy dróg:) powtarzam, plany budowy dróg.

sambor1965 22.02.2010 00:47

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 102186)
a jak się nie zgodzicie to namówię całe podlasie żeby nie jechało i nie będzie samogonki, nie będzie słoniny, nie będzie ogórków, nie będzie niczego.

Troche zalatuje Kononowiczem. Przyjezdzajcie!

sambor1965 22.02.2010 00:49

Cytat:

Napisał lena (Post 102172)
Najlepsze jest to,że w temacie "dzieci na zlocie" wypowiadają się ludzie, którzy pociech nie mają. Rozumiem dylematy Wasilczuka, zmagam się z takowymi i na bliższe imprezy dzieci zabieram - chyba,że organizator wyraźnie zastrzega, że impreza bez latorośli. Choć zawsze za dzieciaki odpowiedzialni są rodzice, to organizatorzy dyktują warunki.Tutaj takowych nie widziałam, chyba że nikt się nie spodziewał takiej opcji i zostanie ona dopiero rozpatrzona.

E, Podosek ma dziecko. Całkiem ładne zresztą.
Nie mamy nic przeciwko dzieciom pod warunkiem, ze rodzice sa w stanie o nie zadbac.

Vooytas 22.02.2010 06:33

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 102170)

A ja dzięki Kamelowi przetrwałem zimną noc ;)

BLOB 22.02.2010 07:04

Jeżeli rodzicom i dzieciom nie przeszkadza brak wysublimowania poprawnej Polszczyzny oraz wieczorne zagubienie grawitacji to obiektywnie patrząc -niema sprawy.
Ja mam dzieci w wieku 4 i 6 wiosen wiedzą że doroli czasami brzydko wyglądają i nawijają ale im to nie przystoi.
Proponuję zorganizowanie zajęć dla dzieci ja wezmę pierwszą godzinę, starego niedźwiedzia mam w jednym palcu.
Organizator o tak bogatym i mądrze zorganizowanym planie podejmie jedyną słuszną decyzję.

Słuszną linię ma nasza władza-mam nadzieję, że pamiętacie cytat

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26.