![]() |
Cytat:
Cytat:
Jest jeszcze przełęcz Słopnicka, ale tam jest troche wąsko. |
Cytat:
Teraz jak tam juz asfalt to nie ma takiej zabawy. Ale owszem fajnie... To rowniez moje ulubione traski... |
Wyjście mamy jedno. albo jedziemy z dzieciakiem albo wcale. w Wildze nasz "Ziutek" był dużo mocniej mniejszy i było super i mamie i dziecku i mnie. Mieliśmy domek na uboczu z rodziną Państwa Nowych i mam nadzieje że im też się podobało. Nie wiem jakie zło widzicie w zlotach. Striptiz jak będzie to koło oczepin.nasz maluch już kuma i ma takie ulubione powiedzenie: "dida cioda naefka". nie odbierajcie mu szansy rozwoju w tym kierunku ;)
|
Cytat:
|
a jak się nie zgodzicie to namówię całe podlasie żeby nie jechało i nie będzie samogonki, nie będzie słoniny, nie będzie ogórków, nie będzie niczego.
|
za to będą plany budowy dróg:) powtarzam, plany budowy dróg.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie mamy nic przeciwko dzieciom pod warunkiem, ze rodzice sa w stanie o nie zadbac. |
Cytat:
|
Jeżeli rodzicom i dzieciom nie przeszkadza brak wysublimowania poprawnej Polszczyzny oraz wieczorne zagubienie grawitacji to obiektywnie patrząc -niema sprawy.
Ja mam dzieci w wieku 4 i 6 wiosen wiedzą że doroli czasami brzydko wyglądają i nawijają ale im to nie przystoi. Proponuję zorganizowanie zajęć dla dzieci ja wezmę pierwszą godzinę, starego niedźwiedzia mam w jednym palcu. Organizator o tak bogatym i mądrze zorganizowanym planie podejmie jedyną słuszną decyzję. Słuszną linię ma nasza władza-mam nadzieję, że pamiętacie cytat |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |