![]() |
Heh.. Zobaczyłem go na żywca. Jest wielkości Afryki więc został w sklepie :D Dla mnie psiwór i mata są bardziej kompaktowe osobno.
Szerokości :at: |
no wlasnie ja ogladalem jego "reklamowke", zajmowal sporo miejsca w bagazniku (chyba to bylo clio), no i rozmiar 63 cm nie jest "fajny"
|
Temat trochę odgrzewany, ale bardzo mnie interesuje. Kupiłem sobie ten materac rok temu. Wszystko było ok, a w tym sezonie zaczął puszczać powietrze wzdłuż klejenia.
Podobną sytuację miał kolega MotoMysza (posiada wersję XL). Reklamował swój - dostał nowy - tydzień w trasie i nowy również puszcza :-( Pytanie brzmi: czy to jednak przereklamowana lipa, czy może takie kiepskie egzemplarze w Bydgoszczy sprzedają ;-) ?? Cytat:
|
moje dwa daly rade przez 2,5 tygodnia na Balkanach. Jestem bardzo zadowolony. Klejenie bylo raz, wygladalo na dziure zrobiona przy upychaniu gratow.
|
Mój zaczął po 2 latach popuszczać gdzieś powietrze. Nie znalazłem gdzie. Sporo czasu jeździł ze mną max skompresowany, w kufrze czy plecaku, więc mógł się trochu naruszyć.
|
moge polecic maty samopompujace
|
Osobiście pozostanę przy tradycyjnych gumowanych materacach , mój ma ok 30 lat , nigdy nie przebity, mniejszy po zrolowaniu niż te wynalazki samopompujące a i waga wcale nie taka większa , o większej ( 7 może 8cm) izolacji , wygodzie i cenie nie wspominając.
Ma jedyny mały minus ( ale czy aż taki znowu duży?) trzeba w niego trochę powietrza podmuchać ale za to dzięki temu lepiej się dotlenimy czyli jednak minusów brak. |
niewiem czy to az taki duzy koszt
http://www.militaria.pl/fjord_nansen...grey_p6122.xml jak cos odezwij sie to moge ci zalatwic znizke jak bys chcial bo pracuje w militaria.pl |
Za 2 cm grubości 100zl? to żeby dorównać materacowi atmosferycznemu trzeba by takich ze 3szt a to już 300zł wiec jednak za drogo a do tego zajmą miejsca tyle co średni namiot.
A jeśli chodzi o asortyment z militaria.pl to się odezwę na PW. |
Te 2cm potrafi zdjełać cuda. uwierz mi ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |