![]() |
Stopa przecie nad Bałtykiem można palić ognisko, kiełbaski piec i spać przy szumie fal . ciał :D
Ja to zrobił ale skąd drewno miałem to nie powiem :) |
Meloniku
Ok, ale On chce zobaczyć coś innego i ja wyczuwam że jest spragniony ciepła z racji miejsca zamieszkania. Dlatego Bałkany wszyscy polecają bo blisko, ciekawie i ciepło. Sam przyznasz że tam czasem jazda kończyła się u kogoś na podwórku bo dalej drogi nie było, a atmosfera u gospodarzy przyjazna z winkiem. Życzmy mu przygody i spotkań na trasie takich jak ja miałem zjezdzajac się z dwóch kierunków spotkałem NASZEGO Garwoliniaka w Durmitorze przypadkowo. Ciał |
Jak bogi pozwolą to mamy zamiar szarpać szarplaninę i okolice nawet na kilka dni, nawet gdybym miał zostawiać motocykl aby go odwiedzić za kilka dni. W planie też Bułgaria i Serbia no i zabranie pamiątek zostawionych w Macedonii.
|
A w Pirenejach Ty był ....? Kosztowna wycieczka, ale moim zdaniem warto raz w życiu tam się pokazać. Mix wszystkiego: super trasy, góry, rzeki, doliny, dobre żarcie ... plus zabytki do zwiedzania. Polecam
|
1 Załącznik(ów)
Jeżeli to do mnie? To my byli, ale autem i zabrakło czasu na motocykl ale jest plan, nawet już go gdzieś częściowo ujawniałem (Calpe).Jako część tego planu jest plan zjechania motocyklem do Ciebie i go tam porzucić, jeżeli to nie będzie nazbyt kosztowne. Dopiero pracujemy na emeryturę :) Nawet w ramach planu kupiłem bańkę oleju i filtr oraz umawiam serwis. Jak się wszystko zgra to może wpadłbym w któryś weekend go zostawić. Nawet w ramach przeglądu posiadanego sprzętu przymierzyłem się do nowego hełmu, jakby stary nie dał rady, nie sprawdziłem tylko czy mi okulary wejdą a wygląda jakby miały nie wejść
|
Legancko! Ładny!
Helmut :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:29. |