![]() |
Z pisaniem czegokolwiek jest tak ze ten co nie umie pisać spierdoli najlepszy temat.
Na przeciwległym biegunie mieszka ten co potrafi sklecić porywający opis z palenia peta w pociągu relacji Wrocław / Węgliniec. Trzy dni, dwa tygodnie. Jeden xxuj - jak słowo płynie i zdjęcia są jak u Ciebie to czyta się :) M |
Piękna sprawa. Chłopaki Luk2asz,zylek,Ropuch i inni którzy byli,co wybralibyscie jadąc tam pierwszy raz. Jechać na Stella Alpina w lipcu i jak piszecie przeżyć super atmosferę ,czy zrobić to w kilku np.sierpień-wrzesień? Oczywiście chodzi o jak najwięcej jazdy -dwa tygodnie urlopu.
|
Piekna relacja, dzięki, że chcieliście się podzielić!
Jaki sens jest jechać tam na st1300? Sporo szutrów widzę więc odpada. Ale czy można zakosztować atmosfery zlotu itp? Czy nie pchać ? |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
Zapowiadają pogodę na przyszły tydzień. Już niby odpuściłem, ale jednak pakujemy się w przyszłym tygodniu na 5-6 dni w górach. Ma ktoś z wasz jakąś sprawdzona miejscówkę gdzie można zostawić auto i wózek na kilka dni?
|
Nie wiem gdzie konkretnie jedziesz ale jedną z opcji jest camping. Płacisz małą kwotę i zostawiasz zestaw. Raz co prawda we Francji nie chcieli busa nam na tydzień przyjąć, bo twierdzili, że miejsca nie mają. Jeśli będziesz w okolicy Bardonecchi, to możesz spróbować w Salbertland na kempingu Gran Bosco.
Dzięki za koncepcje kampingu. W ogóle o takiej opcji nie myslalem. Poszukam w Friuli lub Trentino. Do granicy francuskiej raczej nie dobijemy.
|
Ja zostawiam sobie ten watek na mega strzala na raz. Mega relacja Łukasz :bow:
|
Człowiek to jednak jest ograniczony i boi się ( czyli Ja ). Piękna relacja i zachęca to korzystania z życia… Może pojadę za rok… pewnie skończy się na planach.
Ale warto pocieszyć się Waszym szczęściem :beer2: Super |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |