![]() |
zadowala mnie twoja odpowiedź:):)
|
czy ktoś z Was zabiera kuchenkę gazową??i czy ktoś ma nawigacje z mapami choćby glownymi Czarnogóry i Albanii??może ktoś mam dokładną mapę tamtych rejonów??
|
Ja się postaram o mapy a kuchenke mam
|
mam nawigację ale nie wiem jaką ona ma dokładność to automapa kuchenkę też posiadam
|
to sprawdzcie te mapy czy są w miare dokladne itp, bo jesli nie macie to bedzie trzeba kupić jakąś dokladną mapę tamtego rejonu BiCH,Albanii ,Czarnogóry itp..ja biore klucze namiot kuchenke jakieś dętki ,linke holowniczą itp.mam nadzieje że w sobote nie będzie padać:at:pozdrawiam
|
jak chcecie moge pożyczyc wam drogową mape Albani która zakupiłem na miejscu w tym roku.
|
koledzy którzy jadą na naszą wyprawe,czy bierzecie kufry boczne? my żadnych kufrów bocznych nie bierzemy tylko torby za siebie .a jak wy sie pakujecie????
|
Cytat:
Pamiętam ,że łańcuch jak odbierałeś motocykl - to nowy już nie był :D W końcowym okresie żywota swojego - zużycie drastycznie wzrasta. |
W tym roku w Albani miałem automape 5.3 final eu i powiem że spisała sie słabo w Albani a w Czarnogórze to porażka wiec polecam zwykłą mape zabrac z sobą. Z tego co mi wiadomo to ciężko w polsce dostać w miare szczegółową mape Albani.
Pozdro |
Cytat:
to trochę mnie zaskoczyliście bo ja mam zamiar wziąć boczne kufry bo toreb nie posiadam :dizzy: koś ma zamiar brać kufry oprócz mnie? czy będę przy was wyglądał dziwnie?:Sarcastic: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |