Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Stany, stany... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3823)

graphia 16.08.2009 01:21

Jezu! Izi dostał? :D

bajrasz 16.08.2009 03:14

zapaści po sałatce:D

Adagiio 16.08.2009 08:10

Każdy z Nas jest wolnym arbitrem własnego życia , w związku z tym jedzie gdzie chce . Osobiście nie mam takich ambicji żeby być gdzieś tam jako ósmy czy dwudziesty , obiecuję , więcej głupich pytań nie będę zadawał :).
Pozdrawiam wszystkich przebywających w najczarniejszych dupach na świecie .

graphia 16.08.2009 09:48

Ja mam wrażenie że jdaę do najczarniejszej dupy na świecie jadąc do rodziców na święta czasem :D a przecież to tylko 550 km stąd ;-)

krystek 16.08.2009 11:07

Izi jest twardy, ale rzeczywiście klimat tamtejszy jest jak dla mnie koszmarny, dlatego na przyszły rok planuje kontrast pod postacią Norwegii :)
Wierze, że dadzą radę, i nie uważam tego wypadu za szczyt bezmyślności.
Tak jak kolega wcześniej powiedział tam jest wojna i giną ludzie - całkowicie się z tym zgadzam, ale trzymam kciuki za chłopaków a 24 bedziemy swietować powrót :).

MECENAS 16.08.2009 16:07

newrom,

Jak wspomniałem jest to moja jeszcze raz napiszę moja subiektywna ocena.
Oczywiście możesz moralizować i posówać pierdoły dalej bo jak widzę sprawia ci to przyjemność a rozkładanie mojej wypowiedzi na czynniki pierwsze w szczególności, więc nie pozbawiając cię tej przyjemności odpowiadam tylko dla Ciebie.

Co do adrenaliny to wylewała mi się uszami dosłownie przed godziną, mój przyjaciel zabrał mnie na paintball (byłem na nim po raz pierwszy w życiu) po prostu stary adrenalina lała się uszami, że nawet zastanawiałem się czy nie nazbierać jej w kieszeń na później.

A ta wogóle to wiodę nudne i nie pozbawione kompleksów życie.

Pozdrawiam

chomik 16.08.2009 19:11

Uważam, że pierdolicie i to nie w tym wątku co trzeba.... i nie na temat....

Ja tam ich podziwiam :) i sam bez mrugnięcia okiem bym tam z nimi pojechał :)
POWODZENIA MALCIKI !!! :D

MECENAS 16.08.2009 22:02

I o to chodzi chomik,

nie czas na lizanie się po fiutach palić maszyny i w drogę,

a jak.

zombi 17.08.2009 09:49

:Thumbs_Up:, tak sobie wymyślili i pomysł zrealizowali. Myślę że dla siebie nie dla chwały w internecie. Pełen szacun, i to nie za cel podróży tylko za determinacje w realizacji marzeń.

wlodar 17.08.2009 15:16

A ja to wam powiem że ta cała jazda motórami to niebezpieczna jest i nie powinniście już na nie wsiadac, ino kupić ze bezpiecznego rodzinnego vana i wraz z rodziną przejezdzac trasę życia... do Kolobrzegu i spowrotem :p
a tak serio to każdy ma swój Everest... dla jednego mega extremą jest wyjazd 100km od domu, a inny uważa za soft samotną wyprawę do "czarnej dupy".
Nie oceniam nikogo, a dla Sambora i Iziego pełen szacun.
Powodzenia i do zobaczenia... :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:46.