![]() |
Korsyka z przyczepką
Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Nie przywiązywałbym się do TETów bo w górach każdy skrawek ziemi który się nadaje jest praktycznie zagospodarowany i zwykle droga kończy się prywatnym terenem. Polecam zachodnią część i środkową pomiędzy wioskami w górach które są bardzo klimatyczne.
Co do drożyzny którą wszyscy straszą to byłem w kwietniu to zakupy w sklepach faktycznie wyraźnie drożej ale nie dramatycznie natomiast hotele płaciliśmy w granicach 100 ojro za cztery osoby co uważam za przyzwoite w przeciwieństwie do Rumuni gdzie w czerwcu za pensjonaty o dużo niższym standardzie w Apuseni płaciliśmy również cztery osoby powyżej 100 |
Nie nastawiam się na TETa , w ogóle nie mam planu na ten wyjazd, nawet nie mam pewności czy dojadę na tą Korsykę. Dużo spontanu tym razem ale chciałabym sobie przejrzeć ślad TETa i mieć go w razie czego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Olej teta ale jedź na Korsykę - super wyspa, a drogi w interiorze przyprawiają o zawroty głowy. Korsyka najpiękniejsza jest od miasteczka do miasteczka. Nie omijaj plaży Saleccia - ja nie lubię plaż ale ta jest mega i na dodatek dojazd offem.
|
Ten dojazd offem to mocno na wyrost jest. Taki off że oblecielismy plaskaczem 😉 ale plaża ładna. Uwaga na meduzy.
|
Dojadę na tą plażę obładowaną afrą z plecaczkiem?
|
Na lajcie
|
Dzięki za poleconko. Wjazd podobno 6€. Wyczytałam na opiniach.
Ja też za plażami nie przepadam ale polecane, ładne miejsca chętnie zobaczę a najlepiej takie gdzie da się motórem podjechać w miarę blisko. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Cytat:
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |