Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   20/21.06 - Dzidong Rallye Wrocław (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3512)

Sławekk 21.06.2009 21:22

Cytat:

Napisał hubert.ale.ten.maly (Post 63537)
siema tez doarlem asnie koncze 5 piwko na kaca...;d co do zdjiec i filmow to wszystko wlasnie jest dostarczane do Slawka a on to jakoś pozklada i wklei. co do 2 czesci wypadu to mozna powiedzieć ze poligon to byla rozgrzewka to coi my zrobilismy później to sie slowami nie opisze moze filmiki zobrazuja... hehe wielkie dzieki za przybycie wszystkich ludzi mam nadzieje ze sie podobalo i wielkie uznanie dla Slawka dzidownik 1 klasa i 1 miejsce za glebe w jeziorku... :) heheh

Akurat tą śmierdząco-cuchnącą sadzawkę wspominam najprzyjemniej.:D
Jak bym nie mniał pełnego baku pewnie nie sprawił bym ci tyle radości.
Normalnie to masz w ryja, za te 50 metrów . Masz szczęście że to twoje urodziny.A te zaczepiste jezioro o którym tyle wspominałeś na koniec to kompromitacja. :D Wyglądało jak szambo ekologiczne.:D
Ale...coby nie napisać za całość słowa uznania dla waszej wilczej sfory.;)
Dla dziewczyn za przygotowanie ogniska . Wy byście takiego stosu w życiu nie ułżyli.:Thumbs_Up:

P.S 1
Dodam , że miszy kapec to nie był ostatni w tym dniu .

P.S 2
Yarek Mitas E 09

Misza 21.06.2009 21:32

Dzidong Rallye Edyszyn First się zakończył. Cały plan zrealizowany. Gitarka ogólnie.

Jestem w trakcie wysyłania materiału cyfrowego do Sławka, produkcja filmowa będzie pro, rejli z naciskiem na lans.

Cieszę się, że społeczność fajnie się bawiła choć społeczność się nam po poligonie rozjechała w połowie :/.

Zdjęć nie robiłem bo nie potrafię i niespecjalnie mi się chciało :)

Mam nadzieję, że zawodnik RAFWRO (Rafał) doszedł do siebie po męczącym wieczorno-nocnym odcinku specjalnym :D

Niebawem... Dzidong Rallye Second edyszyn , jeszcze większy, jeszcze potężniejszy, radzę już się bać :D

ramires 21.06.2009 21:58

Mój potfur jest na tyle ukończony, że BĘDĘ tym razem na 100% a i jeszcze CEPowe towarzystwo ściągnę.

Radek - ze sprzęgła czy z gazu idzie na koło ta Twoja RD03? Tak z czystej ciekawości pytam - na mojej miałem okazję postawić ją trochę na koło z gazu - ale sie jeszcze boje i nie mam wprawy w tym więc ostrożnie podchodze do tematu

Sławekkk - klamory przywiozłem do domu - musiałem się zwinąć niestety wcześniej i nawet nie byłem z ekipą do końca na offie. Także w poniedziałek wyślę.

randal 76 21.06.2009 22:06

lekko wkręcam i z gazu

Misza 21.06.2009 22:08

Cytat:

Napisał ramires (Post 63550)
Mój potfur jest na tyle ukończony, że BĘDĘ tym razem na 100% a i jeszcze CEPowe towarzystwo ściągnę.

Radek - ze sprzęgła czy z gazu idzie na koło ta Twoja RD03? Tak z czystej ciekawości pytam - na mojej miałem okazję postawić ją trochę na koło z gazu - ale sie jeszcze boje i nie mam wprawy w tym więc ostrożnie podchodze do tematu

Ze sprzęgła czy z gazu... a to nie z hopy poszła na koło? :) RD03 ma MOC.... :D

ramires 21.06.2009 22:37

RD03 jest sporo lżejsza od 07 i jest jej łatwiej.
Ja wczoraj moją sprawdzałem - wystarczyło odkręcić mocniej :)
Nie mam jeszcze wprawy więc ostrożnie to robie póki co

Dejvid 21.06.2009 22:41

rd3 ma inne przelozenia.
a to zdjecie na kole - poszla z hopy. ale bez hopy tez tak mu wychodzi :D

ramires 21.06.2009 22:54

ma inne, owszem, ale ma tez pare kucy mniej - osiągami aż tak nie odstają od RD07
Ja mam serce z RD07a (czyli tez 59-60KM powinienem miec) a mam przełożenie 16-49 teraz :) (RD07 ma 16-45)

Dejvid 21.06.2009 23:20

uuu panie to z dwójki na gume bedzie wchodzic jak złoto ;)

ramires 21.06.2009 23:25

no i wchodzi, ale jak wspomnialem - ostrozny jestem i na nowo ucze sie moim rzeźnikiem jeździć

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.