![]() |
Cytat:
Jak bym nie mniał pełnego baku pewnie nie sprawił bym ci tyle radości. Normalnie to masz w ryja, za te 50 metrów . Masz szczęście że to twoje urodziny.A te zaczepiste jezioro o którym tyle wspominałeś na koniec to kompromitacja. :D Wyglądało jak szambo ekologiczne.:D Ale...coby nie napisać za całość słowa uznania dla waszej wilczej sfory.;) Dla dziewczyn za przygotowanie ogniska . Wy byście takiego stosu w życiu nie ułżyli.:Thumbs_Up: P.S 1 Dodam , że miszy kapec to nie był ostatni w tym dniu . P.S 2 Yarek Mitas E 09 |
Dzidong Rallye Edyszyn First się zakończył. Cały plan zrealizowany. Gitarka ogólnie.
Jestem w trakcie wysyłania materiału cyfrowego do Sławka, produkcja filmowa będzie pro, rejli z naciskiem na lans. Cieszę się, że społeczność fajnie się bawiła choć społeczność się nam po poligonie rozjechała w połowie :/. Zdjęć nie robiłem bo nie potrafię i niespecjalnie mi się chciało :) Mam nadzieję, że zawodnik RAFWRO (Rafał) doszedł do siebie po męczącym wieczorno-nocnym odcinku specjalnym :D Niebawem... Dzidong Rallye Second edyszyn , jeszcze większy, jeszcze potężniejszy, radzę już się bać :D |
Mój potfur jest na tyle ukończony, że BĘDĘ tym razem na 100% a i jeszcze CEPowe towarzystwo ściągnę.
Radek - ze sprzęgła czy z gazu idzie na koło ta Twoja RD03? Tak z czystej ciekawości pytam - na mojej miałem okazję postawić ją trochę na koło z gazu - ale sie jeszcze boje i nie mam wprawy w tym więc ostrożnie podchodze do tematu Sławekkk - klamory przywiozłem do domu - musiałem się zwinąć niestety wcześniej i nawet nie byłem z ekipą do końca na offie. Także w poniedziałek wyślę. |
lekko wkręcam i z gazu
|
Cytat:
|
RD03 jest sporo lżejsza od 07 i jest jej łatwiej.
Ja wczoraj moją sprawdzałem - wystarczyło odkręcić mocniej :) Nie mam jeszcze wprawy więc ostrożnie to robie póki co |
rd3 ma inne przelozenia.
a to zdjecie na kole - poszla z hopy. ale bez hopy tez tak mu wychodzi :D |
ma inne, owszem, ale ma tez pare kucy mniej - osiągami aż tak nie odstają od RD07
Ja mam serce z RD07a (czyli tez 59-60KM powinienem miec) a mam przełożenie 16-49 teraz :) (RD07 ma 16-45) |
uuu panie to z dwójki na gume bedzie wchodzic jak złoto ;)
|
no i wchodzi, ale jak wspomnialem - ostrozny jestem i na nowo ucze sie moim rzeźnikiem jeździć
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |