![]() |
A jakże :)
Złóżmy zawiadomienie do prokuratury. Śmieszne? Wcale nie. Mam w dupie kościół, zloty i cała resztę ale co mnie złości to ten policzek wymierzony normalnym ludziom którzy nie mogą zrobić wesela czy normalnie pogrzebać bliskich. Pod egida ołtarza robi się masowa imprezę w szczycie gowna. Szlag mnie trafia jak na to patrzę. M |
Cytat:
https://www.onet.pl/informacje/onets...y9cl2,79cfc278 |
Nie dolewając oliwy do ognia, kilkaset osób w sanktuarium w Krakowie
|
Cytat:
P.S. Obserwujcie statystyki, za tydzień będzie spory pik po tej imprezie... |
Masakra piszecie w dziale zloty itp.gdzie koledzy umawiają się na jakieś spotkania. Dać wam numer do milicji?
|
Cytat:
|
Gdzie można krytykować beztroskę osób umawiających się na tak wielki spęd/zlot w czasie zarazy?
Jeśli masz numer na milicję( nie wnikam czy z niego korzystałeś czy nie) to będzie on już raczej nieaktywny;) |
Cytat:
|
Się rozpędziłem się. To z uwagi na tak dobry humor spowodowany wielością przejechanych dziś km. Żeby nie było, jeździłem na północy naszego pięknego kraju;). Sam:)
|
Można mieć pretensje do ludzi, że nie siedzieli w domach ale takiego przymusu nie ma. Dziś w Kazimierzu nad Wisłą było kilka setek motocyklistów. Stałem na stacji benzynowej 10 min i przejechało koło 50 motocykli jak nie więcej. O ile mi wiadomo proboszcz zlotu nie robił.
Proszę o zamknięcie tego wątku. Nie pochwalam pisania donosów na nikogo czy jak to się teraz ładnie nazywa zawiadomień, ani obrażania uczuć religijnych jakiejkolwiek grupy wyznaniowej. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28. |