![]() |
1 Załącznik(ów)
:dizzy:
|
Chyba kamera pada.
Jakie.... 60 % filmu zostaje w wytwórni na pólce z napisem TAJNE |
film:brawo::Thumbs_Up: :D ale... gdzie "Ciężko znaleźć dobra opiekunkę..."? :D:D:D:
|
Dotarlem do Bielska impreza byla poprostu swietna :):):):)
Niepamietam kiedy sie ostatnio tak dobrze bawilem w drodze do domu pierwszy raz mnie pieczarki na suszarke zlapaly heheh korupcja czasem pomaga |
nasluchales sie od Slawkka jaz zalatwiac sprawe i teraz sprawdasz :P Tot Ci dobre no ... ale film o opiekunce musi byc !!!!!
|
jak tylko wroce do domu to oddam do opisu wasza jazde nocna Samba23 bo ta jazda w sandałkach byla przednia a tak w ogole komu umyc afryke ?? zartowalem nie bijcie :p
|
Jednak jestem miętki. No i zaś się zaszczepiłem:chleje:, kilka bronków i wszystko OK.
Pożyczony regler jednak OK wina leżała po stronie aku (zwarcie na celi). Prawdę powiedziawszy dawno się tak nie sponiewierałem.:) |
to moze Twoj stary tez jakos da sie reanimowac?
|
masakra ale kac niech mnie ktos dobije... wrucilem na dobitke poligon zaliczylem, bylo zaje... w pilcach fajnie bylo was poznac szczegulnie Sławka co glowe do picia ma wielk...;d;d i afrykanskigo harleya (peni 4h w garazu ze szmatkahehe). czekam na nastepna ustake a i ten filmik z opiekunka do dziecka to by sie przydal
|
Pełen szacunek dla was, ja niestety nie dałem rady :(
Z tego co Puntek mówił to na mojej NTV-ce to bym nawet tam nie dojechał, za mały prześwit mam :P Pozdrówka i czekamy na inne relacje. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |