![]() |
mazurrd07. 2 komplety
|
Ze względu na trochę zamieszania spowodowanego wysyłką pocztą nowe cena to 80zł za komplet. Wysyłał będę Kurierem Inpost.
Zaloże nowy wątek w PID. |
Czy po pierwszych kilometrach macie może jakieś uwagi do napiętego przewodu od ABS'u ? Jakiś patent na jego zluzowanie ?
|
Zrobiłem z tym 5 tys nic się nie dzieje
|
a masz mocno napięty ten przewód ?
|
w ogóle nie jest napięty
|
no włąśnie , a u mnie w tym odcinku tuż przy ladze jest i nie wiem jak go poluzować.
Edyta: ok. wróciłem do filmiku montażowego i chyba chodzi o przesunięcie tej gumki mocującej. Jeszcze popróbuję Dla innych jakby co https://www.youtube.com/watch?v=o5A83qcccTs&t=1s |
sorry nie w tym temacie.
|
Cytat:
Przy mocowaniu przewodów od góry błotnika można użyć oryginalnego mocowania? Koleś na filmie mocuje jakąś dziwną srebrną obejmę a drugi przewód hamulcowy i abs na trytytkę. Wstępnie to zmontowałem i nie ruszałem tych gum będących na przewodach hamulcowych a jedynie tą na przewodzie abs i całość złapałem oryginalnym mocowaniem i tak się teraz zastanawiam czy coś spierniczyłem? :D |
U mnie po szkoleniu enduro mam z lekka rozjebany błotnik, uderza na dziurach o mocowania gmoli Henrego, ale moze to wina miekkiego zawiasu. Nie wiem. Po wymianie w serwisie nic nie zmieniałem. Jest w północno wschodniej Polsce spec od zawiasu co ustawi sag?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |