![]() |
Mam blond włosy (ino ciemne) i długie nogi :D
|
nogi długie to i się znajdzie ale z tymi włosami bez farby nidyrydy ;) a tak to pytam bo może tylko jacyś bliżsi znajomi mogą wpadać, nie koniecznie wszyscy jak leci z forum, a że jestem względnie świeży to wole zapytać niż żeby mnie później z widłami i pochodniami ktoś gonił ;)
|
Musisz wykazywać się również ponad przeciętną tolerancją na alkohol :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja również planuję dojechać. Wioska motocyklowa będzie? Namiot Africa Twin, Flaga czy jaki punkt rozpoznawczy i zborny Afriki? |
Może się mylę, ale raczej w to wierzę.
Gdyby im się to nie opłacało, to jaki sens organizować taką imprezę w Kostrzynie, czy gdziekolwiek indziej. Już by dawno powiedzieli Jurkowi, poszukaj sobie innego poligonu. |
Cytat:
|
Chętnie bym się wybrał. Ostatni raz byłem z 10 lat temu. Ciekawe czy coś się zmieniło. Gdzie teraz najlepiej i najbezpieczniej (dla pijanego gościa i motocykla) przenocować pod namiotem?
Wszyscy jedziecie w jedno miejsce czy w kilka? |
Moj motocykl nie pije wiec ciezko sie wypowiedziec. Dubel stawia parasol i tam czujemy sie dobrze.
|
Jaki sens? to promocja miasta i jakby nie było zwiększone obroty w sklepach i handlu. A to oznacza, że choć miasto ma straty, to mieszkańcy mają szansę zarobić, lub nie stracić pracy. Czasem trzeba zatrudnić dodatkowe osoby do pracy przy sprzątaniu itp. A to jest ta wartość nie wymierna. Dla kasy miasta nie musi byc dochodowa. byle koszty były do zaakceptowania przez Radnych.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:36. |