![]() |
Schemat malowania n prawdę ładny.
|
Czekam na końcowy efekt :)
Z brzydkiego kaczątka może być ciekawy myśliwiec Dartha Vadera :) Wklejaj więcej zdjęć. |
Więcej zdjęć więcej zdjęć, wygląda kozak, szacun zbychu
|
Witam
Teraz zwracam się z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu :bow: 1. Cholernie ciężko zapala nie wiem dlaczego dopiero spuszczenie paliwa z komory pływakowej pomaga tak jak by zaworek iglicowy się zacinał? 2. Zawory wyregulowane według serwisówki i strzela w wydechy a od czasu do czasu oddychnie sobie w gaznik 3. Nie równo pracuje obroty falują , dodam ze wszystko szczelne nie ma mowy o fałszywym powietrzu 4. Gazniki wyregulowane wyczyszczone Porsze o porade bo zaczyna mi brakować pomysłów Pozdr. |
Mała XTZ 660 ma dwie " furie" . Pierwsza to boczne plastiki. A druga to właśnie gaźnik. Osobiście nie miałem z gaźnikiem w tenerce nigdy najmniejszego problemu ale wiem ze gdy jest już wyeksploatowany to potrafi być meczący.
Na początek zasiliłbym grawitacyjnie bez udziału pompy. Następnie sprawdził poziom w komorze pływakowej( bo i tak wypadałoby). Później poszukał przyczyn w nieszczelności układzie np, ssania, dolotu, osi przepustnicy itd. |
Jutro zakładam gazniki, jeszcze raz regulacja zaworów dla pewności. Wszystkie podciśnieniowe wymienione zobaczymy teraz.
|
1 Załącznik(ów)
Jutro odbiór siedzenia od tapicera i praktycznie koniec :)
Załącznik 61233 |
Prince bolączką okazała się membrana pompy paliwa , podciśnieniem dostawało się paliwo do ssącego omijając gaźniki :( Nowa już dorobiona i świetnie pracuje dwa tygodnie przeleżał materiał w benzynie i zero reakcji więc pozostało tylko wyciąć i skręcić pompę .
|
Będziesz płakał i szukał kawałków plastików po pierwszej glebie
|
Szacun za robotę i chęci a mnie akurat z Harleyem się skojarzyło przy tym byczym przodku....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |