![]() |
Wydech nówka aż pachniał świerzością, a cena cóż są różne możliwości ominięcia ceny wysróbowanej przez pazerne sklepy. Nie mogę nic powiedziec o tej możliwości ponieważ nie ja go kupiłem.
Hubercie, masz rację z tym mocowaniem, tłumik jest blisko wahacza a nawet miał tendencje do obcierki, ale jako że jak się cos robi to trzeba robić dobrze .....to i podczas montarzu ta kwestia została przewidziana i odpowiednio zmodernizowana. |
A czy moze ktos widzial (i slyszal :D) komin o nazwie Sebring Twister..?
Na ebayu za ~380 EUR http://shop.loonytuns.de/images/produktbilder/32243.jpg |
Cytat:
Zrobilem na Remusie Revolution jakies 15kkm wersja alu wiec szlaki juz przetarte. Wczesniej na seryjnym. Olej - nie wzroslo zuzycie. Benzin - nie wzroslo zuzycie. Dzwiek fajny, bardziej basowy niz Arrow PD czy nawet Leo - tak przynaj,mniej mi sie wydaje. Normalnie latam bez db killera, nie jest zbyt glosno - bynjamniej dla mnie. Fabrycznie db killer jest zanitowany - proponuje od razu rozwiercic i zalozyc sruba bo nit lubi sie luzowac i mozna zgubic killera. Troche rozczarowal mnie montaz - uchwyt giety z blachy pasowal tak sobie i po zalozeniu dotyka prawie boczka. Jakosc wykonania samego komina i lacznika 5+ (po roku uzytkowania podtrzymuje ta opinie niz sie ie luzuje , nie rozszczelnia, itp). Generalnie komin godny polecenia. Ma fajne proporcje i fajnie prezentuje sie na moto. Pozdr wuja |
Cytat:
|
4 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 3560 Załącznik 3557 Załącznik 3558 Załącznik 3559 |
Cytat:
Faktycznie zgrabny komin :) Nie dales zadnej oslony rury kolo podnozka kierownika - nie ma takiej potrzeby? |
Cytat:
Pozdr wuja |
Cytat:
http://www.ruggedroads.co.uk/shop/ar...6aid%3D7055%26 |
Ja mam LeoVinhakera i działa bardzo ładnie i nie wylata. Co ciekawe duuużo lepiej działa po wyjęciu killera...w sumie tylko raz jeździłem "z" i było kaszląco... obecnie killer gdzieś przepadł. Jakby co to mogę komuś opchnąć 8 kg oryginalnego tumnika. :)
Co do zabezpieczenia przed zjaraniem spodni to sie od dłuższego czasu wybieram do Echilczuka żeby podpytać gdzie można zanabyć taki bandaż w jaki wydechy owijają "customowcy". Trza pamiętać że dobrze owinięte kolektory i rury wydechowe dają lepszy przepływ spalin. |
Dostałem taki bandaż w ELTEC w Piastowie, kupiłem za 20zł metr, ale dopiero potem jak wypaliłem sobie dziury chyba w 3 spodniach :p
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18. |