Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   10 LAT FORUM się nie odbędzie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=19871)

Elwood 08.01.2014 15:05

Spoko.
Przyjadę rowerem.

Grucha 08.01.2014 15:07

Lista:
1. pałeł - kasa poszła
2. cheniek - kasa poszła
3. grucha - kasa poleciała - domek 4 osobowy z ekipom

Ps. Pierwsza czwórka poszła :D

Adagiio 08.01.2014 15:21

Zamieściłem listę w pierwszym poście , jak otrzymam wpłatę to będę tam dopisywał uczestników .

bliźniak 08.01.2014 18:10

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 355760)
To nie my decydujemy o zasadach zakwaterowania tylko właściciel ośrodka .

Tzn, jakbym chciał pod namiot, to mam dzwonić do ośrodka? Czy właściciel przykazał zakaz stawiania namiotów?
Gdybam, bo generalnie sporo od pogody zależy, ale jakby było ciepło, to czemu nie pałata?

zbyszek 08.01.2014 19:16

Adagiio napisał:

Idąc dalej w poszukiwaniu obniżenia kosztów możemy zrezygnować z ośrodka , przecież na łące pod wodospadami można postawić kilkaset namiotów , co z tego ze nie wolno , będzie adventure .

Możemy zrezygnować z organizacji tej imprezy . To nic że angażujemy się w to od października , nie ważne .

Osobom które twierdzą ze jest za drogo i do dpuy proponuje skrzyknąć się i zorganizować na jesieni zakończenie za stówkę , przyjadę choć by było w Stargardzie Szczecińskim . Ale za nim to zrobicie ponarzekam na forum że można przecież za free i nawet podpowiedziałem jak !
:cold:

Uznałem, nie wiem czy słusznie, ze zwracasz się do mnie.
Więc; ja napisałem że raczej mnie nie stać i nic więcej. A napisałem to dla tego że strasznie cieszyłem się na tą imprezkę, a chciałem przyjechać z żoną. No ale, 480 zł (za dwójkę) plus paliwko, mimo ze nie mam daleko około 70 km, plus coś tam jeszcze, to będzie ciężko w sześciu stówkach zamknąć.
Nic nie napisałem ze powinno być taniej, czy drożej, że powinno być tak czy inaczej.
Po prostu mnie na to nie stać.
Życzę szczerze, dzidy tszody i najepki w wyborowym towarzystwie :)

Adagiio 08.01.2014 19:21

Jaśniej nie potrafię : Nie ma opcji namiotowej ponieważ w ośrodku nie ma pola namiotowego .Tak jak napisałem wcześniej , jeśli frekwencja będzie tak duża że zabraknie miejsc pod dachem , właściciel nie będzie miał nic przeciwko aby kilka ewentualnych namiotów gdzieś postawić .

puszek 08.01.2014 19:28

Kurna coś rzeczywiście drogo...To nie zlot wypasionych dyrektorów, niedzielnych jeźdźców wyglancowanych motocykli, ale obieżyświatów i podróżników na oparach paliwa. Powinna być też opcja namiotowa- z wyżywieniem to będzie pewni ciężko......Pewnie właściciel ośrodka naciska na kasę. Może da się wystrugać opcję dla tych co chcą tanio i ekstremalnie w namiotach... Może Padalce coś wymyślą?

pałeł 08.01.2014 20:12

Czy 240 to dużo nie wiem? mało tez nie jest przez to jadę sam, i nie buczę z tego powodu.
Oczywiście mozna policzyć ze piwo to 5 zł czyli jeśli za drogo to nie wypicie 8 piw w knajpie i masz zlot za 200 każdy po swojemu przeliczy i nie ma co marudzić odłożyć macie czas a jak nie to nadgodziny w robocie brać :D

wojtek77 08.01.2014 21:18

kasa poszła

ural2 09.01.2014 20:15

Jako jedna wielka rodzina powinniśmy się wspierać i tak działać żeby wszystkim umożliwić przyjazd. :at:

Organizowałem kilka obozów sportowych i wiem, że przy tak wielkich grupach można się ostro targować.
Nasz klient, nasz Pan!!! (szczególnie na Podkarpaciu :D)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:34.