Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zakończenie sezonu w Afryce - podsumowanie (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=1929)

sambor1965 12.11.2008 09:02

Uwazam, ze jezdzenie po Ropuchu jest rzeczywiscie nie na miejscu. Zaba jaka jest kazdy widzi ;) Dupy nie da chociaz chetnie pokaze ;)
Ma chlopak swoj honor, przyznal sie i wzial na klate to co zrobil. No i faktycznie nie tragizujmy, odpalenie gasnicy jest czyms o czym marzy kazdy chlopiec. Ja to mam za soba w akademiku na pierwszym roku studiow.
Moze faktycznie zamknijmy te dyskusje, nie ustawiajmy pregierza a Ci co pamietaja niech sie zglosza do Ramiresa prywatnie.
Adaggio troche luzu chlopie. Ten watek, to pewnie ciemniejsza strona tego forum, zajrzyj jednak gdzie indziej: ludzie sobie pomagaja, kumpluja sie i to nie ogranicza sie tylko do motocyklowego swiatka. Zawsze sa jakies animozje, ktos kogos lubi mniej, kogos bardziej... To jednak nie powod, by machnac na pare lat znajomosci. Owszem forum mialo inny klimat jak bylo nas kilkudziesieciu, ale takie jest zycie. Mi tez sie bardziej podobalo na boisku w podstawowce niz dzisiaj w pracy.
Troche wiecej zyczliwosci faktycznie by sie tu przydalo, bo za chwile zaczniemy sie obrazac, przenosic na inne fora albo wzorem kolego z varadero zalozymy sobie dwa albo trzy afrykanskie fora - jedno prawdziwsze od drugiego...

wasilczuk 12.11.2008 09:21

siema.
najbardzej dziwi mnie to że jak wstałem o 23 w sobote i zobaczyłem co sie dzialo jak mnie nie było to nikt nad tym nie płakał ale wszyscy się śmiali z tych numerów.
teraz pisze się o tym jak o ataku na Nagasaki.
dla mnie impreza bardzo fajna choć swojego zachowania sam sobie tak łatwo nie wybaczę.
jak coś nabroiłem to prosze o przypomnienienie w celu naprawy sytuacji.
dla przyszłych organizatorów radzę nie kupować alkoholu aczkolwiek to nie w tym problem.
ukłony dla organizatorstwa

giziu 12.11.2008 09:23

Zgłaszam formalny wniosek o zamknięcie wątku a załatwienie wszystkich niewyjaśnionych spraw wyjasniać na PRIV-a z Ramiresem
OVER

plakiet 12.11.2008 09:28

Miałem nic nie pisać, ale co tam...
Po mojemu to chyba wszystkim bardzo się podobało skoro tak skrajne emocje wzbudza ten zlot. Gorzej by było jakby nikt nic nie pisał :)
A za trochę emocje opadną i (mam nadzieję że również tym którzy teraz tak ostro jadą) zostaną tylko same miłe wspomnienia.

hubert 12.11.2008 09:59

Dobra nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem .... Następny zlot będzie bezalkoholowy ;) :haha2:

giziu 12.11.2008 10:17

Cytat:

Napisał hubert (Post 31057)
Następny zlot będzie bezalkoholowy ;) :haha2:

Hubercik...Ciebie chyba jeszcze trzymają:chleje: promile

zombi 12.11.2008 10:30

Co nas nie zabije to Nas wzmocni.

Zazigi 12.11.2008 10:57

zamknąć wątek :)

sambor1965 12.11.2008 11:01

e tam zamknac watek. Wystarczy nie pisac...

podos 12.11.2008 11:11

Co do kasy - bo był jakiś cytat z moją ksywką.
Nie jestem za finansowaniem wandalizu. Jeszcze w dodatku z nie swojej kasy...
Jako grupa jestesmy odpowiedzialni jednak za to co sie dzieje na oficialnym zlocie.
I chronimy dobro bezcenne jakimi sa organizatorzy. Dlatego z kasy forumowej zostanie wyrównane to, co Ramires musiał dołożyć, chyba że pozostałe osoby odpowiedzialne za dosłowne zrozumienie Tszody i Najepki wyrównają sie na PRIVie z Ramiresem. Tak że daj znac do Mateo, o jaką kwotę finalnie chodzi.

to chyba tyle w temacie?

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40.