![]() |
Do starego merola w Afryce załatwi± wszystko, kwestia jest tylko kasy, bo tam kiepsko z zaopatrzeniem jest. Z tym hu¶taj±cym tyłem to bym nie przesadzał, tam tak ma być. Po przejechaniu tego miasteczka (Lagos)
zaczn± pewnie narzekać na sprzęgło, ale to już inna historia |
Amorki naprawione(dopasowane) ,a kurier po uszczelkę pod głowicę wyjechał rano nad morze...Wróci jutro.....
|
Jak sie chlopaki martwia o ta 48 h wize beninska,to zawsze moga z beninu(ale nie wjezdzac do nigeri), poprosic za pol godizny o kolejna wize na 48 h, zaplacic koleny raz $25,czy ile tam jest i myc legalnie.
Ale ja bym sie chyba nie przejmowal, we dal cos mundurowym na granicy. mma nadzieje,ze uszczelka sie znalazla i ze glowica cala i ze wkrotce beda zauswac dalej na wschod. |
Cytat:
|
Cytat:
PrzywieĽli uszczelkę znad morza....ale do motoru 200 D...Znów kuryjer podróżuje nad morze.... |
Cytat:
trzeba sie przyzwyczaic i zrozumiec znaczenie slowa "patience" zrozumiec i zaakceptowac |
Mechanik złożył Charliemu 2 uszczelki pod głowicę:dizzy::dizzy::dizzy:
Jedn± od Cizi a drug± od Zyke...I o dziwo Charli...odpalił...Jedziemy dalej...:D:D |
Co 2 uszczelki to nie jedna, widać tak trzeba.
|
a tak swoj± drog± sie zastanawiałem
czy te czarne mechaniki wiedz± o czym¶ takim jak planowaniu głowicy, momentach dokręcania (klucz manometryczny) i kolejnosći odkręcania i zakręcania ¶rub ?? :dizzy: |
Kajman,przecież to stara dobra beczka,daj spokój,dojad±
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:23. |