Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Wszystko dla Afryki (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Kanapy w AT (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=136)

myku 18.01.2009 11:28

Cytat:

Napisał rambo (Post 39700)
mam oba w bagażniku w galaxy ;) werson jest 3 razy droższy od mariomoto, wiec musi być lepszy, ale nie dla ludzie ponizej 180cm :Sarcastic:

rambo.co masz na mysli ,ponizej 180cm?

podos 19.01.2009 14:05

Cytat:

Napisał rambo (Post 39794)
płaciłem za mariomoto 180zł
A Podosek za wersona 450zł o ile dobrze pamietam

No, to wszystyko, to bylo 3 lata temu. Mario to chyba 250 teraz? A Werson to nie slyszalem zeby zrobil inną niż moja.

Jak jest za wysoka, to każ sobie bardziej wybrać z zachowaniem kształtów. Bedzie dobrze, bo to twarda gąbka.
I sprężaj się, bo wiosna idzie... ;)

michoo 19.01.2009 14:08

Mario w tym roku 300pln za kanapkę.

rambo 19.01.2009 17:28

Cytat:

Napisał podos (Post 40002)
No, to wszystyko, to bylo 3 lata temu. Mario to chyba 250 teraz? A Werson to nie slyszalem zeby zrobil inną niż moja.

Jak jest za wysoka, to każ sobie bardziej wybrać z zachowaniem kształtów. Bedzie dobrze, bo to twarda gąbka.
I sprężaj się, bo wiosna idzie... ;)

Ok. Jest dialog. szczerze to ja też niższy od Ciebie jestem (176cm), i mi ta kanapa nie pasi :Sarcastic: Nie sięgam przeszczepami do gleby :Sarcastic: A szkoda, bo widać że kanapa jest mało że w technologi rejli to jeszcze pro. Mam też wrażenie że na Wersonie jest tylko jedno miejsce ściśle określone dla jeźdzy i nie ma opcji przemieszczania się. Ale jak Ty ją masz 3 lata, to ja mam Mariomoto od 3 lat i jak pisałem już dawno sie zapadła ;)

Michal 19.01.2009 19:23

Moja kanapa jest wlasnie teraz w Wersonie, znaczy dzis zabralem nieobszyta do przymiarki, ale juz jutro wraca. Przerobka bedze kosztowac 450zl.
Robilem w Wersonie troche z tapicerki samochodowej i wszystko zawsze bylo super zrobione.

myku 19.01.2009 19:57

Ja tez zdecydowalem sie na Werson.Zobaczymy jak wyjdzie z nimi kontakt.Jedyne co mnie martwi to przyjazd na przymiarke.Zniemiec to niestety ladny kawalek.
Michal,jak dlugo trwalo od oddania jej do firmy a odebraniem do przymiarki?i ile bedzie jeszcze musiala tam zostac do obszycia?

michoo 19.01.2009 20:11

No to teraz ja czekam na fotki :)

brenek 19.01.2009 22:09

Cytat:

Napisał michoo (Post 40003)
Mario w tym roku 300pln za kanapkę.

Mi krzyknął 320 i od lutego ma być jeszcze drożej.
Dzięki za porady.

Michal 20.01.2009 13:52

Cytat:

Napisał myku (Post 40047)
Ja tez zdecydowalem sie na Werson.Zobaczymy jak wyjdzie z nimi kontakt.Jedyne co mnie martwi to przyjazd na przymiarke.Zniemiec to niestety ladny kawalek.
Michal,jak dlugo trwalo od oddania jej do firmy a odebraniem do przymiarki?i ile bedzie jeszcze musiala tam zostac do obszycia?

Kanape oddalem tydzien temu w poniedzialek, wczoraj byla gotowa do przymiarki, pocieszajace jest to ze raczej pasuje w 100%, wiec nie chce zadnych zmian, mozesz zaryzykowac.
Na obszycie ma zostac jeszcze ok 4dni.
Jak wczoraj zabieralem swoja do przymiarki to widzialem, że ilość kanap czekajacych na obszycie rosnie w lawinowym tępie, wiec radze się spieszyć.

cwajdek 12.02.2009 17:56

3 Załącznik(ów)
Tydzień temu odebrałem kanapę z Wersona.
Oczywiście prawie się nie udało. Łomianki - Piaseczno: 1h40min.

Na razie zaledwie 100km zrobione, ale chwalę sobie.:brawo:
Komfort nie do porównania z oryginałem.
Bardziej komfortowo, szerzej, miękcej, ale trochę ( śliżej :D ).

Cena:470 :Sarcastic:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.