![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Jak jest za wysoka, to każ sobie bardziej wybrać z zachowaniem kształtów. Bedzie dobrze, bo to twarda gąbka. I sprężaj się, bo wiosna idzie... ;) |
Mario w tym roku 300pln za kanapkę.
|
Cytat:
|
Moja kanapa jest wlasnie teraz w Wersonie, znaczy dzis zabralem nieobszyta do przymiarki, ale juz jutro wraca. Przerobka bedze kosztowac 450zl.
Robilem w Wersonie troche z tapicerki samochodowej i wszystko zawsze bylo super zrobione. |
Ja tez zdecydowalem sie na Werson.Zobaczymy jak wyjdzie z nimi kontakt.Jedyne co mnie martwi to przyjazd na przymiarke.Zniemiec to niestety ladny kawalek.
Michal,jak dlugo trwalo od oddania jej do firmy a odebraniem do przymiarki?i ile bedzie jeszcze musiala tam zostac do obszycia? |
No to teraz ja czekam na fotki :)
|
Cytat:
Dzięki za porady. |
Cytat:
Na obszycie ma zostac jeszcze ok 4dni. Jak wczoraj zabieralem swoja do przymiarki to widzialem, że ilość kanap czekajacych na obszycie rosnie w lawinowym tępie, wiec radze się spieszyć. |
3 Załącznik(ów)
Tydzień temu odebrałem kanapę z Wersona.
Oczywiście prawie się nie udało. Łomianki - Piaseczno: 1h40min. Na razie zaledwie 100km zrobione, ale chwalę sobie.:brawo: Komfort nie do porównania z oryginałem. Bardziej komfortowo, szerzej, miękcej, ale trochę ( śliżej :D ). Cena:470 :Sarcastic: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |