![]() |
:)
To dziś przelewam piniądze. |
Kasa poszla-namiot, piatek-niedziela, bez paszy
:zdrufko:do zobaczenia |
kasa poszla dzisij z ranca ,opcja z zarciem ,2 osoby .Sorki ze tak pozno.
|
aaaaaa pewnie przyjadę + 1 o ile przygarniecie kobitkę nie afrykańską :) postaram się dzisiaj dać odpowiedź czy z michą, czy bez, o ile w ogóle da się jeszcze załatwić michę.
O wyro się nie martwię, ostatecznie mogę sie z nią podzielić :drif: |
dla mnie 2 miejsca poprosze
|
Niestety nie wiem czy będe mogl przyjechać. Ale bardzo bym chciał.
W związku z tym mam pytanie. Ile jeszcze jest wolnych miejsc w pokojach/domkach? Czy jeżeli się zdecyduję w ostatnim momencie to mogę liczyć na jakieś "przytulenie"? |
U mnie podobnie jak u 7grega wszystko rozstrzygnie się w czwartek rano. Przyłączam się do pytania.
|
panowie proszę o czytanie wcześniejszych wpisów bo już któryś raz napiszę że jest około 100 osób a ośrodek jest na 150 więc miejsca są. można zapłacić na miejscu.proszę tylko o cynk najlepiej w tym temacie że planujecie przyjechać. może być problem z wyżywieniem ale jest sklepik i da sie poradzić.
kasę możecie wysyłać na moje konto do środy żeby w czwartek wszystkie przelewy były u mnie na koncie. w piątek jedziemy już na miejsce. |
Cytat:
Ok. Dzięki i sorki za zamieszanie :) jakby co będę dawał znać. :) |
:beer2:Sorki za termin.
Przyjade ze szwagrem w piątek. Wpłaciłem 160 za siebie jako Vooytas. Szwagier wpłata jako Skórzański GS. Dzięki Wojtek.:chleje: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:58. |