Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   jak odzyskać zgrabne lagi? czyli striptiz przedniego zawieszenia (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=11731)

leff 14.01.2012 00:39

To ja propnuję taki układ: robię żarcie i przy motkach majstrujemy we dwoje. Nie oddam przecież Giselle wyłącznie w ręce obcej, bądź co badź, kobiety...jeszcze by jej się to spodobało i nie chciałaby mnie więcej wozić - mowa o Giselle. :D

Wegrzyn 14.01.2012 08:34

Cytat:

Napisał wilczyca (Post 215619)

Uf… Myślę, że tu Lejdiski zgodzą się ze mną, że bardziej ciekawy byłby kalendarz z naszymi Afrykańczykami :p :hehehe:

Pozdrosy,
wilczyca.

To najlepiej rozstrzygnąć to jakąś ankietą. Zrobimy głosowanie na forum i zobaczymy ile głosów będzie za kalendarzem z Lejdis, a ile z panami??
Ciekawe, kto wygra...
:haha2:

roadrunner 14.01.2012 18:04

Wilczyco, jak to mówia makarony Brava!! Complimenti!!! Zawszę będę gorącym orędownikiem "zrób to sam", tym bardziej w wykonaniu kobitek!
Dla malkontentów się tu wypowiadających... Jak nie spróbujesz, choć byś miał coś spier...ć po drodze, to się nie nauczysz!

wilczyca 15.01.2012 23:45

Cytat:

Napisał leff (Post 215624)
To ja propnuję taki układ: robię żarcie i przy motkach majstrujemy we dwoje. Nie oddam przecież Giselle wyłącznie w ręce obcej, bądź co badź, kobiety...jeszcze by jej się to spodobało i nie chciałaby mnie więcej wozić - mowa o Giselle.

Hm... ale ja mam firmę jednoosobową... i owszem, Twoja Giselle... nie zagwarantuję, że pozostanie Ci wierna po wizycie u mnie ;) Nie, żebym była niezadowolona ze Stonki, bynajmniej.

Cytat:

Napisał roadrunner (Post 215681)
Wilczyco, jak to mówia makarony Brava!! Complimenti!!! Zawszę będę gorącym orędownikiem "zrób to sam", tym bardziej w wykonaniu kobitek!
Dla malkontentów się tu wypowiadających... Jak nie spróbujesz, choć byś miał coś spier...ć po drodze, to się nie nauczysz!

Grazie :) Nic dodać, nic ująć. To jest przyjemna nauka, choć można się potknąć, oczywiście, ale co tam. Wstajesz, podmuchasz trochę na rozbite kolano, poślinisz i dalej cieszysz się przygodą. Starając się omijać następnym razem wystające kamienie. Ważne, żeby się nie zniechęcić.
I tak, jak wspomniał na początku Marcin - trzeba być wilkiem na tym forum. :)

pozdrosy, zaśnieżone nareszcie...

podos 26.01.2012 18:36

Cytat:

Napisał wilczyca (Post 215619)
Właściwie zapraszam wszystkich do zajrzenia do afripedii, gdzie Podos odwalił kawał dobrej roboty i przygotował rzetelną instrukcję w języku bardziej chłopskim i profesjonalnym. To tu.

E… czyli jak? zamiast młotkiem naparzam rurą klozetową? :hehehe: Młotek to młotek, bez niego ani rusz :D Sądzę, że to dzięki mojej [wbrew pozorom] subtelności lagi pozostały piękne i gładkie… :)
Miło mi, że nie tylko ja jestem z siebie dumna i dzięki wszystkim, którzy są ze mną współdumni. Dzięki temu czuję się jeszcze dumniejsza! :rolleyes:
I znowu pozachęcam do zajrzenia na afripedię, sama właśnie się wkręciłam i przeglądam instrukcję Podosa dotyczącą łożysk główki ramy – nie ma zbyt wielu fot, ale uruchamiam wyobraźnię i działam! Jedna bieżnia już siedzi, gdzie trzeba.
Ale za tą reklamę zadam Ci, Podosie, temat na nudne, zimowe wieczory… Może wydumałbyś coś na temat gaźnika? Taka interesująca część, tyle do rozbiórki i podziwiania… Jaka w ogóle jest jego funkcja? Te zakamarki i śrubki. Co służy do czego, które śrubki są ważne i czym sterują? Jak nimi kręcić, żeby się nie zakręcić i - co ważniejsze - nie przekręcić? :dizzy: Wprawdzie miałam już prywatne przeszkolenie o co kaman, ale chętnie bym jeszcze poczytała ;)

Pozdrosy,
wilczyca.

No to zasadniczo chybasmy ten artukuł razem w koncu skończyli:)

http://faq.africatwin.com.pl/index.p...zeniu_przednim

Brakuje mi tylko zdjecia z rurą klozetową :) bo Twojego sposobu z mlotkiem ,wybacz, nie bedziemy rozpowszechniac:) :mur:

Co do gazników to ja amator jestem, to nie wiem po co te zakamarki wszystkie i srubki tam som. No i zdjec nie mam. Musicie coś porobic to bedziemy skladac artykuł.

szynszyll 02.02.2012 09:29

co do wzbogacenia afripedii o rozdzial gaznikowy to zapraszam do siebie na wiosne ktoregos czarnucha z motocyklem - zrobimy full serwis ukladu zasilania z myciem ultradzwiekowym i wszystko dokladnie obfotografujemy i opiszemy. czekam na chetnego ;)

tupek 02.02.2012 11:57

jestem! :)

szynszyll 02.02.2012 12:26

hehe - no to zapraszam na popapracie ;) zawin warszawska ekipe i wpadajcie na piknik ;)

tupek 02.02.2012 12:37

jak będzie cieplej, to się zobaczy - może jacyś chętni się znajdą ;)
bo ja to serioserio chętnie przyjadę i zobaczę co w moim motórze siedzi
Rambo już go troche przeglądał i... dalej jeździ :haha2:

rambo 02.02.2012 12:51

Paradoksalnie, moja styraną afryczkę Szynszyll tez dopieszczał i.. jeździ i jeździ :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25.