![]() |
:Thumbs_Up:
Staniały nieco bo chyba nowy model wszedł albo wejdzie na rynek niedługo. |
Kupowałem na początku zeszłego sezonu... Jeśli dobrze pamiętam, to wszędzie kosztowały w granicach 1350-1500PLN, a w sklepie Sputnik-Team 1200 albo 1250 (dokładnie nie pamiętam)... Zatem aż tak bardzo nie staniały (o ile w ogóle)...
|
Sputnik-Team jeszcze istnieje? Bo strona http://sputnik-team.pl/ nie robi od prawie roku.
Od razu potwierdzam. Kontakt i cena u karol1989 jest super. |
Z kontaktu z Karolem1989 nie jestem zadowolona. Dwa razy się dobijałam w sprawie kupna butów i odpowiedzi nie dostałam. Kupiłam gdzie indziej.
wytapatalkowano |
Jakby co to ja piąty do zbiorówki za dobrą kasę.
|
Cytat:
|
Jak ktoś jeszcze chętny to się wpisywać. Będę negocjował cenę.
1. PiotrAs - 5 par 2. Rojek - 1 para 3. .................... Jak na razie najniższa cena, którą udało się wynegocjować to 1130 zł z przesyłką. Do końca tygodnia zbieram zamówienia wraz z rozmiarówką. Pozdro PiotrAs |
Panowie jak w tych butach jest z rozmiarówką - standard, zaniżona, zawyżona i szerokością buta/stopy?
|
Cytat:
Informacja od dystrybutora : Przybliżone długości wkładek. 42 – 27,3 43 – 28 44 – 28,6 45 – 29,3 46 – 30 47 – 30,6 jak jest w rzeczywistości niech wypowiedzą się użytkownicy. Osobiście mam włoskie Garne i mam o numer większe niż cywilne. Pozdro PiotrAs |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10. |