|  | 
| 
 1 Załącznik(ów) Gloria Victis!  Tez by mi zeby powypadaly gdyby na grilu pijany 150-cio kilowy wujek na mmnie wskoczyl i zaczal napierac po sadzie, zeby sie popisac :( | 
| 
 No i co tera części masz ? Można jak to na jutubie pokazują zregenerować :D | 
| 
 Cytat: 
 kawałki są bez problemu | 
| 
 Szynszyl Podjął byś się regeneracji pompy cieczy z TA650? Cieknie strona płynu, jest jakiś tutorial wymiany uszczelniaczy (bo Honda przewiduje wymianę tylko całej pompy), ale tam trzeba podspawać do wirnika mocowanie pod ściągacz a później nabić go na wałek. Jakoś tak nie oceniam się na siłach, by za to się zabrać... | 
| 
 Cytat: 
 p.s. fiku-miku i wiem kto ma uzywke na sprzedaz | 
| 
 Nowa ok. 1700PLN, używki pewnie po 1/2-1/3 ceny nowej a czy za chwilę nie będą ciekły - nie mam pewności. Temat na zimę, bo na razie jeszcze ujeżdżam jak tylko lekko na "+" jest :-) Odezwę się :-) | 
| 
 Cytat: 
 | 
| 
 Czuba zamiast męczyć się z tą skrzynią yamahowska taniej będzie jakiegoś mrf 50 wstawić w ramę   | 
| 
 ja sie z niczym nie mecze - ja nie jestem orange czoper - poszlo zamowienie do yamahy na nowe oem za 1000pln i po ludzku na nowych trybach i uszczelkach to poskladam. tata byl oszczedny - niech tata placi. mnie sie nie chce patentow robic ze spawaniem ramy i osiowaniem lancucha. nic plug&play nie wejdzie bo sprawdzalem po uszach + airbox + kolektor. sorry. | 
| 
 1 Załącznik(ów) nowy YSS wrzucony do Tigera 800. przyjmuje zaklady czy sie wysmarka przed koncem gwarancji :D moto sporo jezdzone ale tylko asfalt bo to wersja XR. oryginalna SHOWA poddała się przy ~80 tys km. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |