![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Silnik ten był jeszcze montowany w CAN-AM. |
1 Załącznik(ów)
"Taki jeden" mi czasem podrzuca piękne motorki od śląskiego handlarza.
|
Warto zarezerwować półtorej godzinki, posłuchać jak radia.
Niesamowita opowieść, a na koniec zapach starej benzynki, to fakt zapach żółtej pamiętam do dziś :rolleyes: https://www.youtube.com/watch?v=UfrLgxfK9rw |
Dzięki, super opowieść. Jutro dziadkowi puszczę bo on też nigdy nie był na urlopie. tylko w warsztacie dłubał przy starych motorkach.
|
2 Załącznik(ów)
Było już może nie wszystko ale na pewno wiele, w tym gl1200. Miało być RT1200 i zajebiście wiedziałem że to właśnie będzie to aż się nie przejechałem. Bokser w Gs jest super. 1100rt to już było mniej fajne. 1200rt mnie uśpiło po 5km. Chyba za dobre na mnie.
No i jest Wasyl. Pierwszy motocykl, któremu nadałem imię. Autoprezent na 50tke. Narazie się zapoznajemy - pierwsze 500km za nami. Jestem pozytywnie zaskoczony. Spalanie przy tej masie, gaźniku i piecu 1340cc wychodzi w punkt 6l/100. Myślę że rewelacyjny wynik. 1995 road king, ponoć 31tys mil, evo, gaźnik, kierunki jak w BMW :) 380kg obywatela. Dobre żelastwo. Wypieprzylem spacerówki, muszę skrócić szybę, dołożyć grzane manetki i pomalować parę detali na czarno bo ciut sporo tego chromu. Tym co mówią że nie jedzie, nie skręca, nie hamuje. Nic nie powiem poza tym by mniej czytać a więcej poznawać. |
Czy ja mogę zapytać po ile są bilety i w jakich godzinach można zwiedzać ?
Jest wątek o muzeach a tu można by kupić karnety roczne bo kolekcja się zmienia :rolleyes: |
Gratuluję żelastwa, wsteczny ma :haha2:?
|
No i super. Ja też po „zapoznaniu” polubiłem się z Touringami od HD. Gratuluje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
ATAS 2018 zamienię na Valkirię lub Rocketa:dizzy::haha2:
Gratuluję zakupu oraz fantazji ma się rozumieć:Thumbs_Up: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |