![]() |
Cytat:
A tak na serio to coć chyba tak widzę że ludziska się przestraszyli i lekko cofią albo mi się wydaje. Pewnie przestraszyli się Bunga Bunga, spokojnie nie na was to Bungowanie będzie.:D Tyle było oczekiwania na prawdziwe dzidowanie i powroty do afrykońskich tradycji a tu proszę na ancwalty was ciągnie a fe:haha2:ble. Ja już myślałem, że będzie hardcore i kupiłem WR-ke coby z niej ambulans zrobić dla grupy szybkiego reagowania a tu proszę z 10 motonogów gotowych :haha2:. W takim razie sprzedam WR 450 F :) nie tanio. |
cześć, Maciek- może nie zauważyłem- czy jest jakaś data graniczna do wpłat?-
|
spiesz się jarku bo zapomnisz :) ja właśnie puściłem przelew:)
|
Jarku
Przedpłaty do końca kwietnia 50 pln Można też całość 150 zł Jeżeli interesuje Cię Bunga Bunga to zbiera na to kasę Zbyszek Africa ale to w przypadku jak reflektujesz być drugi bo pierwszy już był Chinol. Przy tyczeniu tracka bendę zagabywał i zbierał chętne na ten Bunga Bunga wtedy też po znajomości powiem Ci czy opłaca się płacić. ZDROFIA |
Może by stworzyć listę tych, którzy wpłacili (znaczy przelewy doszły), albo koło nika w pierwszym poście jakiegoś PTASZKA POSTAWIĆ... :D
teraz zobaczyłem jakieś + koło nika czy to znaczy, że przelew doszedł?? |
Ja tam widziałem wpłaty do końca kwietnia, tak że spokojnie siedzę, mam zamiar wpłacić i jechac. Tylko od końca kwietnia do imprezy jest jeszce 3 miechy. Martwię się o Ciebie Blobie żebyś w międzyczsie nie przehlał wszystkiego:D tudzież zakupił nowego super endurowatego motocykla:Thumbs_Up:
Co do bunga-bunga to trzeba by Puszka poprosić żeby nam zaklepał jakąś marokańską tancereczkę (zeby miała więcej niż 16 lat) na ukraińskie występy:D pozdr. |
eeee,Zbychu, powiedz Smery...już Ona Ci zaklepie:haha2::D
|
Cytat:
Tak +ust to oznaka przelewu :D Speszyl for ju w pierwszym poście zrobiłem adnotację, kosztowało mię to troche pracy więc wisisz kolejke :D, niech będzie że po stronie UA-iny taniej Cie to wyniesie browiec litrowy coś koło 1,5 złocisza :haha2: |
Cytat:
Jarek pozdrowienia dla Was, mam nadzieję że bęziemy razem wracać i na kafe wstąpimy a teraz mi curcia podpowiada daj tati tego uśmiecha będzie fajnie więc daję jeden od Julki drugi od Maćka :D:D dla was. |
Mr. Blob kasa właśnie wybiegła z konta mojego, mam nadzieje że nie zbłądzi i jutro dotrze do Ciebie
Pozdro |
Cytat:
Na Mr. to trzeba mieć pieniądze i wygląd a ja ani tego ani tego:D |
Cytat:
pozdr. |
Cytat:
Dzinkuje! :o |
To zależy od czasu B..gowania i czy Ty sobie dasz radę:D my jeździmy na UA i patrz na avatary Rysiek z Krosna ma na ten przykład coś:dizzy: na avatarku ale doskonale pokazuje, że on płaci sporo bo i możliwości ma spore :D:D:D:D
WSZYSTKO JEDNAK ZGODNIE Z LICZNIKIEM MOTO GODZIN |
A czy bedzie mozliwosc na miejscu przed rozpoczeciem imprezy zmienic opony z szosowek na kostki.Chodzi mi o jakis warsztat.
|
Podłączam się do pytania :).
|
Ooooo dobrze pytają!!! Też bym był zainteresowany
Pozdro |
Będzie, jest tam warsztat. Na ostatnim Szuter party paru luda zmieniało.
|
wyjaśniam:
warsztat w rozumieniu pomieszczenia, pompki łyżki tudzież opony trza mieć swoje :) może zrobimy zawody kto szybciej takie afrykańskie pełne koło zrobi ? mnie na tyrawie zajęło założenie przodu 15 min, a potem kolejną godzinę :mur: z ponownym ściąganiem , szukaniem dziury, zakładaniem na nowo i ponownym pompowaniem :) \:D:D |
Mi chodzi o warsztat motocyklowy a nie jakis pokoj.Chce miec zrobione prof a nie cos na trawie czy kolanie.Moze gdzies w okolicy?
|
Proszzzzzzzz.....
http://www.pkt.pl/s/tyrawa_solna/236...to_serwis.html |
No i o to chodzi,a nie jakies pompowanie na czas :lol8:.Trzeba bedzie sie wczesniej umowic z gosciem i po sprawie.Dobra robota czosnek...
|
A wszystko w duchu powrotu do afrykańskich tradycji :D Ja zmieniałem na czas w Tyrawie. Zajęło mi to poniżej 20 minut z pomocą znających się na rzeczy ;) Pół roku bez dopompowywania. Zmiana na podłodze warsztatu nie jest taka tragiczna.
|
kazdy szanujacy sie motocyklista powinien choc raz zmienić sam opone i załatac dentke :) w jelczu tez recznie zmienialiśmy oj lekko nie było ale godzina lub dwie i gotowe było
|
Cytat:
|
Miałem swego czasu dwie ciężarówy marki Liaz, starą i nową..
Hmm, wymienić koło czy dętkę w jednego, robiłem to w godzinkę ale trzeba się było mocno napocić... Koło od motoru:D Panie, a czy jest tam w tej Tyrawie Mac Donald?? Chciałem koniecznie zjeść coś z jego menu i popić coca colą. pozdr. |
Jak wszystko potyczy się ujowo to przywiozę Ci Zbyszku Landkiem bo niewiem czy na moto siądę:(.
Niewiem jak bendzie z temperaturą ale podgrzeję na pokrywie zaworów i powinno być super:D. Zdrwia wam |
2 Załącznik(ów)
Mobilny i profesjonalny serwis opon z delegaturą na UA Gucio & Blob... :Thumbs_Up::D
|
Pewnie daloby sie i nadmuchac kolo zamiast je pompowac.Tylko po co?Jezeli w okolicy jest warsztat,to troche dziwne jest dla mnie zmienianie opon gdzies na poboczu.Co innego jak go nie ma.Poza tym jako beemiarz musze sie odpowiednio zachowywac :p
|
Hahahaha pamiętam 3-motory i żadnej dętki, łatki i innego szpeja. Byłem blady chwilę a zwłaszcza jak zniknołeś na godzinę z tym ukraińcem niby łatać dętkę;)
Teraz mam wiele czasu na przeglądanie starych fotek :( a niech to szlak. Bendę jedyną osobą w wekend na tym forum co nie wsiądzie na motocykl:mur: Zdrowia |
Cytat:
Tobie to nie wypada samemu coś robić przy motocyklu, fuj jaki wstyd:D Asistance na Ukrainę masz?? pozdr. |
Jak nie jak tak :D
|
Blob, co się stało, że nie możesz wsiadać na moto? Właśnie mi przypomnieliście, żę brakuje mi pompki :D Nie wystarczy być zadowolonym w drodze z siebie tylko dlatego, że ma się ze sobą łatki i dętki :D
|
Nic takiego tylko złamałem nogę w kolanku:mad:. Przynajmniej tak mówi kolega ortopeda i wujek tomograf. Lecz ja im nie ufam i nie dam się uziemić.
Jutro ostatnie upuszczanie złej krwi z kolanka i gips albo orteza:mur:. A niech to wszystko fuck. Teraz was zanudzę wypowiedziami bo ujajony jestem na max-a:vis:. Może ktoś zaproponuje mi administrowanie forum bo czasowy jestem na grande i bendę pisał ja w szatboxie :umowa:"popilnuję foruma do rana":D:D lub to |
Joł. Ile ukraińskie władze zniosą dB ? Muszę zakładać oryginalny wydech, bo na tym to ze 120 dB wyciągam.
|
Życie potrafi niespodziewanie kopnąć w torbę , wracaj szybko do zdrowia .
|
Eee no Blobie, dezerter:Sarcastic:
Kierownik poturbowany, niemożliwe:mad: Załamka, co teraz będzie... Może do imprezy się wykurujesz, zdrowia.. @Mecia Ukraińskie władze zniosą dużo decybeli, ale możesz wk...ć grubego milicjanta, naszykuj drobne... Wszystkie kury w okolicy przestaną znosić jajka, krowy w popłochu przejdą na słowacką stronę, a psy pozabijają się o własne budy... Załóż oryginał, bo mnie hałas wk... pozdr. |
NO a bocian jak będzie przelatywał koło psa do go pchły w locie obskoczą;)
|
Oj Blobie do wesela się zagoi, yyyyyyyyy
|
Wygląda nie ciekawie bo śródstawowe :(
Dziękuję za życzenia narazie to dostaję w domu pier...a a zwykłe czynności jak np posiedzenie w łazience to problem muszę się przestawić na stojąco i w iglaki :). Narazie dwa koła zamieniłem na 2-kule. Impreza jak zaplanowana to się i odbędzie czy z moją obecnością czy bez niej i to obiecuję. Jak bendę to zastanowię się czym i czy dam radę dźwigać lochę, pytań wiele a żadnej odpowiedzi. Dzięki za słowa otuchy idę pić a co niech się dzieje co chce. Zdrowia wam A CHINOL byłem pierwszy :) zaprosiłem na BUNGA BUNGA http://www.youtube.com/watch?v=a50X5Mv6HFg&feature=aso |
Łączę się w bólu i cierpieniach :mur: Wiem co to przymusowo siedzieć w domu. Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej wyzdrowiał.
|
Cytat:
przecież ten buziak był do mnie ;) może by ktoś 4x4 zabrał i byś sobie w środku wygodnie usiadł -ja nie mam takiej możliwości, ...taki wóz serwisowy ;) |
Cytat:
Jak bym wzioł Discover-e to skrobał bym ją potem miesiąc;) Ja musze dymać na moto taka praca :haha2: Drogie Panie i panowie odkopuję temat bo ustaliliśmy przedpłaty do końca tego miesiąca (kwiecień). Listę wpłat aktualizuję codziennie (prawie), starym zwyczajem jeden + przedpłata 50 pln dwa ++ cała kwota. Wszystko zawiera pierwszy wątek. |
Kasa wysłana :) o kurka :eek: przelałem na konto żony...:lol19:
|
To tak jak byś przelał na moje. Żona nic Ci nie powiedziała :dizzy:???? ja mam z nią wspólne konto:D:haha2:
|
Ale wy tam macie fajnie, wspólne żony ;)
PS. Kasa poszła dzisiaj :) |
1 Załącznik(ów)
A zegar cyka :D
|
Odgrzewam listę rezerwową i się dopisuję.
Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa |
Rezerwowa pewnie cała się zmieści potwierdzeń wpłatami jest jak widać w 1 poście.
Pozdrawiam |
Hej,
Dopisuję się do listy rezerwowej: Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09. |