![]() |
Nnnoooo, nie do końca, ale......
|
Cytat:
|
Ta modelki na zgrupowaniu ????:drif:
|
ZGADŁEŚ!!! Te 28 zajętych miejsc w ośrodku przez nie Afrykanerów to grupa modelek Playboya. Muszą troche schudnąć przed zdjęciami.......... będą paradować po ośrodku nago !!!!!
|
Pewnie znowu zamówili zespół Boys :) Zróbmy młodym orszak weselny niech coś mają z tego zlotu
|
Motormaniak i Futrzak- Macie obydwaj rację to teraz potrzeba 28-u chętnych co zabiorą te nagie modelki na pasangerki i pojadą orszakiem :)
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Musze was rozczarowac koledzy. Chodzi o faceta...
|
Cytat:
Slyszalem, ze walczy o zlota patelnie.. eee.. znaczy, chcialby honorowym obywatelem Krakowa zostac.. to i moze bedzie sie propagandowo w okolicy udzielal :haha2: |
No bez jaj panowie.
|
Cytat:
Aha, a facet, co o nim Sambor wspomniał to też nie będzie Kononowicz, choć ma podobno kandydować, hehe. |
Czyzby Edward..?
|
Donek ?:lol19:
|
JKM z UPR :)?
|
Sambor to może chociarz KUKIZ i piersi (modelek)?
|
1 Załącznik(ów)
Wiem,wiem kto będzie,tylko do czego on miał kandydowac ???
|
No, ta opcja byłaby :Thumbs_Up:, ale niestety za wysokie progi na nasze nogi....
|
Kazia Szczuka :D?
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1..._kwietniu.html |
Pomimo dobrych che ci i nie celnych odpowiedzi bedziemy cierpliwie czekać na gwiazde wieczoru byle nie Britney Spears>
|
Oj śliniłem się na rozpoczęcie od początku wątku ale już dziś wiem na 100%, że nie dam rady :mur::vis:
Tragedia. Miłej zabawy :drif: |
Kasa poszła, 1os, domek.
|
Oj, kolego, nie śledzisz wątku, domków już dawno niet.....:cold:
|
Kolega myślał pewnie o szczycie luksusu - namiocie:)
|
Jest 28 stron, z czego większość tyczy 'wpłaciłem, zapisałem etc'. Sprawdziłem na pierwszej stronie i nie widziałem informacji że domków niet. No to jakieś wyro pod dachem też może być. Te mam nadzieje jeszcze są :)
|
no, pod dachem brezentowym jest.
|
Znaczy będę musiał pić na rozgrzewkę... A ta kanadyjka chociaż jest dostępna ?
|
Ola i Jurek. Osrodek. Kaska poszła.
Dzięki i pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Proponuję usunąć z pierwszego postu informację o noclegach w domkach i ośrodku. A napisać TYLKO NAMIOTY W WERSJI ZBIOROWEJ
|
Cytat:
W każdym razie nie ma problemu, jak nie ośrodek to namiot będzie :) albo iglo sobie wybudujemy jak się prognozy będą sprawdzać. Macie już jakieś "zamówienia" na Wasze, harcerskie namioty, bo po liście z pierwszego postu nie widać. Pewnie bez sensu byłoby rozstawiać kilkunastoosobowe namiocisko dla dwóch osób. Pozdrawiam |
jochen przydaloby sie jeszcze info odnosnie "dostawek" moze to by jakos rozwiazalo braki miejsc :)
|
Jochen, zedytujcie PIERWSZY post i tam dajcie tekst że domków, pokojów już niema. Nikt nie będzie czytać 30 stron wątku żeby ustalić na co może liczyć.
A w ogóle to ja się trochę cieszę, nie pamietam już kiedy ostatnio spałem w namiocie w kwietniu :) |
Cytat:
Pozdro! Cytat:
Cytat:
|
To i ja wpłacam. Podobno przyjeżdżają Kanadyjki pod namiot?
To ja się piszę na jedną; może być żylasta i owłosiona, bo takie lubię :p:haha2: |
Potwierdzam wpłatę za 2 osoby (Vooytas + Asia) opcja namiot Kanadyjski czy tam wojskowy.
Jesteśmy zgadani z Maćkiem GS i jego dziewczyną. Mam nadzieje że dołączy się nasz kolega Albert więc mamy komplet na 1 namiot. Dziękujemy! |
Kiedy i gdzie będzie jakaś lista uczestników oraz informacje, na jaką ostatecznie opcję noclegową się załapali??/
|
Dbamy o to, by wszyscy załapywali się na taką opcję na jaką wpłacili. Lista z przydziałami zostanie wrzucona po zamknięciu wpłat, czyli o ile pamiętam, po 19.03.
|
ok, poszlo
3 osoby - żona, kochanka i ja |
Cytat:
|
Odstąpię swoje miejsce w domku. (Nie)stety będę w tym czasie dość daleko.
Najlepsza oferta wygrywa ;) A poważnie kto pierwszy ten lepszy. Organizatorów przepraszam za zamieszanie. |
biore miejsca Lepiego w domku - 2 osoby Marcin
Jochen - prosze o potwierdzenie zwyciestwa w konkursie i robie przelew :) |
OK Marcinie, miejsce Lepiego jest Twoje, a dodatkowo wygrałeś w konkursie kupon na garnek z zupą i talon na balon:D. A poważnie - Lepi miał jedno miejsce, więc jeśli chcesz dwa to pisz na priva do AnubisaXRV (współspacz Lepiego) i pytaj go, czy przyjmie 2 osoby (w domkach można zrobić dostawki, wiec łóżek nie braknie). Pozdro!:Thumbs_Up:
|
UUUUppsss... trochę spóźnieni. Ale pełni nadzieji. Gdyby Ktoś chciał/musiał zerezygnowac/wycofac się to przejmiemy 2 miejsca w domku/ośrodku. Na namiot nie mamy odwagi... w tych okoliczościach przyrody.
Pozdrawiam eRTe z Plecaczkiem! |
Zaklepuje 2 miejsca we własnych namiotach. Przelew pójdzie niebawem.
|
jochen jeżeli chodzi o kwestie Marcina to ja jestem jak najbardziej na TAK :Thumbs_Up:
:at:Sie dzieje sie:at: |
Witam.
2 osoby (baloo123 i Motomysza), namiot wlasny. Przelew zrobie jutro rano. Pozdrawiam Darek |
Strzała!
Mazi + szwagier (będzie miał kto wracać) namiot harcerski. Zapłacone. |
siejko 1 os.namiot harcerski+kanadyjka,właśniem zapłacił
|
Widzę, że Podlasie tradycyjnie zaatakuje z grubej rury ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |