![]() |
przychylam się do prośby chonola buhahah
|
Cytat:
|
Cytat:
Tutaj poranek. Było zimno. Jak właściciel* motocykla to zobaczył to sprawcy postanowił nasrać w rękawy polaru. http://tarcu.com/Preview/00406.jpg Tutaj inny właściciel zaopatrywał nas w pożywienie swoim pojazdem. http://tarcu.com/Preview/00404.jpg Tutaj sam boję się myśleć co tam się działo. http://tarcu.com/Preview/00405.jpg A tutaj właściciel krągłych ud przyjął butelkę 'pet' i kij od szczotki na jakiś czas. Nie przeszkadzało mu to w niczym. Inni właściciele twarzy opowiadali sobie kawały, stąd ich szerokie uśmiechy na twarzach http://tarcu.com/Preview/00403.jpg *Imiona i nazwiska właścicieli zostały celowo zmienione :) |
Patrzac na zdjecia zaluje ze nie moglem zostac na sobotnia imprezka :) ale i tak fajnie bylo - dzieki i pozdrawiam.
|
Ciekawe czy po tej fotorelacji z kijem i butelką w następnym roku przybędzie czy raczej zmniejszy się ilość chętnych na wyjazd z okazji rozpoczęcia sezonu :lol19:
|
uFF ten lezący denat to nie ja bo noszę tylko bokserki ;):haha2:
szaaaaaaaaa |
A w którym wohnbloku odbywały się takie podstępne badania....
|
Greg: ta 3 fotka - to już na wpół sprzątnięte :D tak jak i w przypadku pierwszej fotki - sprawca nie przyznaje się do popełnienia czynu :D. Sobotnia imprezka to totalny hardcore był :D
|
Cytat:
O Halama :) to był blokhałz C ;) |
No, a ja taki słodki nie będę. Ewidentnie cześć uczestników, nie do końca pojmuje przesłanie „dzidy, trzody i najebki”:Sarcastic:
I też nie do końca klei fakt, że tego typu imprezy, są organizowane przez nas samych, czyli kumpli dla kumpli…i źle rozumiana trzoda, krzywdzi tych pierwszych, bo zaręczają przed dyrekcją ośrodka, że będzie wszystko gitarra, a się potem okazuje, że nie jest, że demolka i takie tam, i problem! Dochodzi jeszcze fakt postrzegania, nas jako grupy…raczej czarny PR! A chyba nie o to chodzi?! Akcja z gaśnicami, a w szczególności z tą wrzuconą do ogniska!…to już temat na prelekcję: „Pic trzeba umic!!!” A jeśli chodzi o samo spotkanie, choć byłem tylko w sobotni wieczór, to miło było się z Wami spotkać:) Dzięki organizatorom, za taką możliwość, dzięki mieszkańcom pokoju nr 8, za spokojny i wygodny nocleg, A wszystkim za udany wieczór:dizzy::Thumbs_Up: |
przepraszam ale nie mogę się powstrzymać popatrzcie na skarpetki :hehehe:
co do zaszronionej afryki chodza słuchy ze to łupież który wysypał się z kasku |
hej, hej! Dziekuje wszystkim za wkład i poswiecony czas. Zacna ta imprezka. Fajnie bylo poznac osobiscie, z wszystkimi sie nie udało - więc jest powód do nastepnego spotkania. :Thumbs_Up:
Szron- bez komentarza. :vis: Tablica Afryka - choć nie jestem wyznawca teorii spiskowych to wietrzę w tym jakis podstep zawistnych czcicieli innych marek.:mur: |
Cytat:
|
Wielkie podziekowania organizatorom od vinc'a
melduję, że regulaminu imprezy trzymałem się w 100% :umowa: pozdro czarnuchy |
Ja również dziękuję organizatorom za trud i wysiłek włożony w dogranie wszystkiego, było naprawdę miło, poznałem wielu fajnych ludzi, pogoda dopisała, traska off jak dla mnie w sam raz, można było przejechać na szosówkach a Giziu GS-em też dał radę.
Jeszcze raz dzięki wszystkim za wspaniałą atmosferę i towarzystwo. Pozdrawiam |
Moja pierwsza taka impreza i napewno nie ostatnia. Dzieki wielkie za serdeczne przyjęcie. Szczegolne uklony dla organizatorow.
Pozdro |
a ja tu wkleiłem swojego komiksa
http://picasaweb.google.pl/felkowski...anieLataAfryka# niestety większą część materiału zkonfiskowała unijna komisja do spraw walki z alkoholizmem |
Cytat:
|
Cytat:
|
ehh to trudno ale niedlugo rozpoczecie sezonu :drif:
|
Felkowski ale zajebiaszcza fotorelacja,
Na przyszłość muszę się kręcić gdziś blisko Ciebie to mam szansę być na twoich fajnych fotkach A tak naprawdę to był najpiękniejszy kawałek to bagienko przy ambonie, takie kurewsko wredne....., a ile zabawy |
felkowski, fajna relacja z offu, teraz wiem jak było:D
PS : a ma ktoś relacje z naszego OFFAAAA ??:hehehe: |
ledwo zyje
Jezusicku saletra mnie sie odbija ,zurku i boczku nie tkne przechodze na warzywa i kiełki.Masakra. Bylo zajebiscie takze wielkie dzieki wszystkim.
|
Foty zarąbiste pozdrowiam Lene, Wojtka i Gizia też do miłego zobaczenia na rozpoczęciu 2009 gdzie kolwiek to będzie szkoda tylko że nie mogłem byc do końca imprezy jeszcze raz pozdro dla wszystkich czarnuchów
|
7-9 listopad
8 Załącznik(ów)
:beer2:Podziękowania i pozdrowienia dla wszystkich zlecianych w Miedznej Afrykanerów ---- kopara, koparowa i kot czarnuch.
|
Marcinku - przybrany ojcze przygarniętego przeze mnie kota - dbaj o niego - właścicielka została poinformowana,że kocur wyemigrował,więc nikt was nie będzie ścigał, gdybyście zawitali z nim ponownie w Miedznej. Pozdrowionka dla Iwonki.
|
Sławku - moja dozgonna wdzięczność za owe dwa niezwykłe łóżka i jeszcze bardziej odlotowe ( a może "wydechowe"?) towarzystwo. Do szybkiego zobaczenia. Jak będziesz latał w naszych okolicach, to serdecznie zapraszamy!
|
Ramires dzięki za imprezkę - głowa do góry!!!
Dzieju Ferdek Zazigi - dzięki za towarzystwo na drodze byle do wiosny może znowu razem pojedziemy.... |
Kazmirku - dzięki zA wsio, z Tobą jak w dym ;)
dzięki wszystkim, których nie znałem, miło było Was poznać, których znałem - miło zobaczyć Dandy i Rami szacun za organizację !!!! |
I ja podpisuję listę szczęśliwie do dom powróconych.
Droga powrotna lasem. A w lesie drogę zastępuje dwóch zielonych. Strzelbę mieli jedną na dwóch - taką chyba oszczędną wersję, bo jedna kolba, a dwie lufy. Ten bez strzelby mówił coś o jakichś niepublicznych drogach, jakichś zakazach, że jakiś mandat... I przypomniałem sobie sobotniego OFFA i jazdę szpalerem dwudziestu takich z podobną bronią i tak się roześmiałem... i ja z kolei zacząłem coś o Hubertusie, o dwururce w Mirka Transalpie... i na żartach się skończyło. Bo żarty - rzecz święta! A święto tym bardziej! DANDY, RAMIREZ - dziękuję za gościnę. Jeśli coś nie do końca tak, to chyba dla kontrastu, że ważniejsze od kiełbasy jest spotkanie z ludżmi. Gratuluję pomysłu i szkoda, że brak zdjęcia w Afryce. Teraz myślę, że powinno być choćby przy kikucie znaku, na przekór. JAREK - dzięki za info o torbie z ciuchami, którą uznałem za zaginioną. Żona podejrzliwie potrzyła na jej brak, a ja nijak nie mogłem jej tego wytłumaczyć. KIEŁBASIANYM SKRYTOŻERCOM MÓWIMY STANOWCZE N I E !! WSZYSTKIM poznanym - dziękuję za atmosferę. I do zobaczenia! |
http://picasaweb.google.pl/voiceisover/Afryka08#
kilka zdjęć |
O Jezusiczku, ale tam burdel był, za sprzedane puszki możnaby pokryć wszelkie koszty.
|
A znalazł by się filmik z mojego przejazdu przez rzeczkę :)? Czarno-czerwono-białą RD04.
|
Cytat:
jakies 80 butelek po wódce ... |
To ile było ludzi szacunkowo... :)?
|
z paroma "dzikami" 79
|
|
Cytat:
właśnie, wyszły jakieś filmiki z ofu? też bym chętnie zobaczył swoją rozdziawioną gębę przy forsowaniu tej kałuży :drif: |
I ja już (albo dopiero) wróciłem.
Dzięki wszystkim za super zabawę. To pierwszy zlot na którym byłem i teraz już chyba nie opuszczę żadnego bo atmosfera i ludzie byli świetni :) Tylko żałuję, że nie pojechałem na offa, ale cóż - jak człowiek nie potrafi odmówić kieliszka to tak bywa :D No i wypadało by zmienić nicka forumowego, bo dziwnie się czułem jak do mnie mówiliście incognito :D |
kto jest na tej fotce?
http://picasaweb.google.com/misiakAT...62394157049218 w sensie, czyja to Afryka? |
Pindor
|
wlasnie wrocilem.
ogromne dzieki, Ramiresowi-onanizatorowi, dzidownikom i trzodownikom. bardzo bylo milo Was poznac, a nawet z niektorymi pogadac. potem to juz delete. pozdroowka! |
a ma ktoś telefon do Pindora?, jeśli tak to poproszę na priv
|
Na starym forum, użytkownicy, ale tylko poczta
|
Dzięki Zbychu, spróbuje zamejlować
|
Dobra ekipa, dawać te filmiki, pare kamer widzialem i ... nie ma jeszcze nic do pokazania? buuu
:lukacz: :D |
Jako że zarejestrowałem się an forumie chciałbym ze swojej strony podziękować za zaproszenie i powiedzieć że naprawdę było suuuuper..... co prawda nie wszystko pamiętam, to przez tą gościnność afrykańczyków i napitki od Dandiego :-p
|
to jeszcze pare fotek
http://picasaweb.google.pl/jarojusz/...WIN7911200802# |
ramires..dawaj swoje fotki z trelefonu :D
PS. jaro, to chyba Twoich zdjęć bałam się najbardziej :dizzy: ....pełen luz i juz:smoking: |
spoko BABA
:lol8: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |