![]() |
Rusza może ktoś z Wa-wy lub okolic w piątek ?
|
Ja standardowo jadę z poznania z przyczepką. Chętnie przygarnę kogoś.
|
Joł czarnuchy! Zabiorę do twierdzy takie oto zaślepki do zacisków hamulcowych. Jeśli ktoś reflektuje to se może zabrać. Znajdziecie mnie w Ikarusie:D
https://lh6.googleusercontent.com/-r...2/IMG_0079.JPG |
Leci ktoś może na twierdzę w piątek trasą 297 Zielona góra- Jelenia Góra, albo 3 Legnica -Jawor?albo coś w okolicy bo z chęcią się dołączę, ja wyruszam z pod Bolesławca tak więc jak można do kogoś się dołączyć to czekam na info.
|
Cytat:
|
Cytat:
To może lista? :D:D:D |
Na twierdzę wpadam około 17:30 co by zwalić graty i wylot na Świdnicę
OS 1 Świdnica 1 / 2 19:03 20:06 reszta w linku http://www.rajdkrause.pl/2012/index.php Będzie rozegrany prolog z dwoma przejazdami po ulicach miasta. Jak coś to 516 247 990. Potem oczywiście powrót na twierdzę. |
Cytat:
|
Może mi ktoś wytłumaczyć po co te zaślepki ?
Młody jestem to się nie znam. Chyba, że ktoś lubi bez hamulców latać, to lepiej w ogóle wywalić zaciski i osprzęt, Zawsze motorek lżejszy :haha2: |
Zaślepki są fajne :)
|
A ja już miałem te zaślepki dorabiać - a tu proszę cała garść.
|
mam do oddania regulator 12V 55A CL538D-13 (SH538D13) do mojej afri nie opasuje (inne wtyczki - obie prostokątne, a ja mam okrągłe)). Może komuś podejdzie. Oddam w Kłodzku w cenie zakupu. Kupiłem od kolesia co mi motonga sprzedał, ale nie pasuje (zawsze można obciąć wtyczki i na krótko połączyć, ale jestem zwolennikiem wtyczek).
Wiem, PiD :vis: |
Ktoś zahaczy o Raczyce w piątek ?
|
A możemy najechać Cię już w czwartek?
|
Hej. Właśnie zmieniłem napęd i zostały mi nówki zębatki. Jak ktoś potrzebuje to oddam w cenie zakupu, tylko proszę o info, bo nie wiem czy targać to do twierdzy.
2 przód i jedna tył. |
Cytat:
Na szczęście nie będzie gorąco i będzie można poczuć przyjemny, wilgotny klimacik Twierdzy :) http://new.meteo.pl/metco/mgram_pict...col=73&lang=pl |
qwa , ale wam fajnie ;( ja za tydzien dopiero sciagne ;( do kraju naszego kochanego ;)
|
Rezerwuję porcję siana. Resztę paszy wezmę ze sobą.
1. Arturro007 2. Nowik 3. Rumpel 4. Pałeł 5. Raviking 6. Zygawujo 7. Transglobal 8. Tomkow 9. Mishieck 10. Misza 11. Kefir7 12. Badiss 13. Cumuulus 14. Fabrizio13 + plecak 15. Sławek 16. Ex1 17. Baba 18. Szparag 19. Diverek 20. Brunetka 21. Winc 74 22. Microbee 23. Puntek 25.maher 26. Stachu 27. Bartol 28. Przemekr 29. Belfegor 30. Greton 31. Rychu72 32. Rumcajs_zlasu 33. Dopra 34. Yonec 35. Ania 36. Czarek40 37. Andrej 38. Ogor 39. Varhonda 40. Bliźniak 41. Oracz 1983 42. + plecak 43. Czarodziej 44. Kitu 45. Jorge 46. Wojtek ii 47. Jaskola 48. Marchewa9 49. Rub1n (3 szt) 50. Tomasa 51. Ebolec 52. Grucha 53. Penejos 54. Miras sc 55. Jarek 56. Adamo_16 + trampkarz 57. Herflik + ida 58. Bicio 59. Yuchyo 60. Hubert a.t.m 61. Skoczek82 62. Marp 63. Tropicielka 64. Rafwro 65. Cinas67 66. Raven 67. Adagiio 68. Korn 69. Scorpion 70. Piotrtmc 71. Titon 500 72. Ramires 73. timebandit 74. nonek |
Puntek,watacha dominatorów jutro u Ciebie będzie :D
|
że spytam ...czy z okolic Gubina ktoś lub ktosie w piątek rusza na podbój twierdzy a jak tak to z kąt i o której,a tak przy okazji może glupie pytanko ale ..namioty i śpiwory czy wygodne pokoje :D nie doczytałem :umowa: uprzedzam lojalnie że mam pigwówkę z domowego wypieku
|
Cytat:
co do dojazdu http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4198&page=46 Musisz zapisać sie do lubszan |
a jak ich namierzyć jak się skutecznie ukrywają mam dać ogloszenie w lokalnej prasie cy cuś
|
Ja niestety nie dojade do Kłodzka ;(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Opole zbiera się dzisiaj o ok 17.00 na Lukoilu przy Karolince. Szczegóły: 609 286 249
|
Cytat:
|
No i d...a... :mur: Sobota w robocie :mur:
Może mi się uda po południu do was dojechać... :( |
Dłuuugo...oczekiwana impreza..bezchmurne niebo.. życie jest piękne!
Ruszamy na Kłodzko!:at: |
Cytat:
|
Cytat:
|
O rany, zaraz czas w drogę, a za oknem przed chwilą przeszło konkretne gradobicie.
Do zobaczenia! :at: |
1. Arturro007
2. Nowik 3. Rumpel 4. Pałeł 5. Raviking 6. Zygawujo 7. Transglobal 8. Tomkow 9. Mishieck 10. Misza 11. Kefir7 12. Badiss 13. Cumuulus 14. Fabrizio13 + plecak 15. Sławek 16. Ex1 17. Baba 18. Szparag 19. Diverek 20. Brunetka 21. Winc 74 22. Microbee 23. Puntek 25.maher 26. Stachu 27. Bartol 28. Przemekr 29. Belfegor 30. Greton 31. Rychu72 32. Rumcajs_zlasu 33. Dopra 34. Yonec 35. Ania 36. Czarek40 37. Andrej 38. Ogor 39. Varhonda 40. Bliźniak 41. Oracz 1983 42. + plecak 43. Czarodziej 44. Kitu 45. Jorge 46. Wojtek ii 47. Jaskola 48. Marchewa9 49. Rub1n (3 szt) 50. Tomasa 51. Ebolec 52. Grucha 53. Penejos 54. Miras sc 55. Jarek 56. Adamo_16 + trampkarz 57. Herflik + ida 58. Bicio 59. Yuchyo 60. Hubert a.t.m 61. Skoczek82 62. Marp 63. Tropicielka 64. Rafwro 65. Cinas67 66. Raven 67. Adagiio 68. Korn 69. Scorpion 70. Piotrtmc 71. Titon 500 72. Ramires 73. timebandit 74. nonek 75.ramoneza 76. NaczelnyF. Grzejemy Reaktor! Planowane wyjście z suchego doku 17:29 :) |
Jesteśmy w trasie jemy pizzę w nysie pozdro bambusy
|
Alkohol ma dobre ale też złe strony. Pogoda w pytę. ;)
|
Cytat:
|
chłopaki latają po kotlinie- mijałem się puszką ok 14 z 12-15 motongami:at:, wracali pewnie z międzygórza :Thumbs_Up:
|
Gdy już dojdziecie do siebie, to wrzućcie jakieś fotki. Szczególnie z offa.
|
Fotki fotki. Jak tam zdrowie?
|
Zdrowie ok. Nie mogło być inaczej, bo zaraz po Twoim wyjeździe, wraz z Calgonem, również wróciliśmy grzecznie do wrocka.
|
Panowie, i Panie dzięki za świetną imprezkę, z niepowtarzalnym klimatem... no i trasa off zdecydowanie była tym na co liczyłem przede wszystkim nawiedzając was :)
materiału mam sporo, jak się obrobię to może jakiś krótki filmik - zajawka z tego powstanie :D |
Dzięki wszystkim za świetne spotkanie, specjalne podziękowania dla organizatora za troskę o moje lewe ucho i gorzowiakom za przygarnięcie falubaza (i to na bmw!).
Impreza wpisana na stałe do kalendarza! |
fajnie ze byliście sobota wieczorem była ... w deche jak to mówia :)
mam nadzieje ze spodobało sie wam poranne przystrojenie motocykli a i chciałem pogratulować koledze wyniku 3,47 o poranku :) |
Dojechałem , dziękuję, impreza jak zwykle taka sobie :D , offu mało było - amor jak zwykle zepsuty !
Pogoda płatała figle i była iście czarnuchowska , IKARUS był a jakże - tylko wieczorem brakło pasażeró (zwłaszcza tych siedzących odwrotnie do kierunku jazdy - nie Jagna ?) Niektórzy jeszcze będą jechać - tak ze 360 km :( niech cało do domu dolecą) . Naklejki mi zostały :) dziś zaliczyliśmy szczyt górski jakieś 9coś metrów :) do następnego :) ENDURO NIE PĘKA ! |
Niektórych w niedzielę to tylko buty enduro w pionie trzymały:D. Nocne zwiedzanie twierdzy, rewelacyjne !!!. Dobrze było zobaczyć wasze gęby i poznać nowe . Było jak zwykle Zajebiście !!!!!!!
|
Finisz w deszczu ale Naczelny dojechał :)
Impreza pierwsza klasa! |
Chcę podziękować wszystkim :bow: za ciepłe przyjęcie, wspólne śpiewanie, rozmów bezliku, wspólną kosumcję :friday: dawkę wrażeń :dizzy: (Bartol - ty wiesz co :vis:). W domu byłem po 15, przykryłem królową....... I JAK LUNĘŁO - myślę sobie :bow::bow::bow:
Aaaa - następna porcja nalewki śliwkowej w Biłej. P.S. Kto ma moją latatkę tą używaną przy śpiwaniu |
Podziękowania za dobrą imprezę. Szkoda tylko, ze za szybko minęło...:lobby:
|
Dzięki Wszystkim za wszystko, fajnie było spotkac znajomych i poznać nieznajomych. Impreza zajebiaszcza. Obowiązkowo melduje się nastepną razą.
ps. Aaa widzisz Miras, co by było gdyby tempo było wolniejsze ;), a co do dawki wrażeń - oj tam, oj tam - inaczej narzekał byś , że rajd Świdnicki był nudny ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:28. |